Spesiell kamp for Løkberg

Er det én kamp Kristoffer Løkberg virkelig har lyst å spille, så er det søndagens kamp mot Trondheims beste lag.

Annonse:

Etter nærmere 200 A-kamper for Ranheim sa midtbanemannen takk for seg i Trondheim etter fjorårssesongen. Søndagens kamp blir hans første møte med gamleklubben, og det blir ikke som en helt vanlig kamp.

- I utgangspunktet er det litt spesielt å møte Ranheim, men når dommeren blåser i gang går jeg alltid inn i en boble hvor alt handler om å vinne. Da spiller det ingen rolle hvem kampen er mot, sier trønderen.

Sikre seg «bragging rights»

Ranheim ligger på 14. plass i Eliteserien etter en tam åpning, men er uansett Trondheims beste fotballag ettersom Rosenborg er sist så langt.

Løkberg vet at oppgjøret vil bli prestisjefylt for hans del.

- Det blir moro å møte mange gode kamerater igjen, men desto viktigere er det at vi tar alle poengene og sitter igjen med alt av «bragging rights», ler han.

Som så mange andre som møter gamleklubben har Kristoffer Løkberg fått spørsmål om hva han kommer til å gjøre dersom han scorer mot gamleklubben. 

Jubler han uhemmet?

Blir det en rolig, behersket feiring ?

Unnlater han helt å markere målet sitt?

- Kommer du til å juble hvis du scorer, Kristoffer?

- Ja, det skal jeg love!

Om Løkberg får sjansen til å juble mot gamle lagkamerater fra Ranheim får du vite mellom klokken 18.00 og 19.45 søndag kveld. 

Det samme gjelder Christian Eggen Rismark. Han er også tidligere Ranheim-spiller og håper å få sjansen søndag:

- Blir spesielt å møte Ranheim som er barndomsklubben min, hvor jeg etter hvert utviklet meg til å bli en toppspiller. Har mange kompiser der og fortsatt tette bånd til mange i og rundt klubben, forteller trønderen før gjensynet søndag kveld.

Diverse skadeplager

Inn mot helgens kamp er det noe usikkerhet rundt skader. Emil Kalsaas fikk et åpent sår over øyet som ble sydd i cupkampen mot Arna-Bjørnar onsdag. Det er ingen dramatikk, men muligens en liten hjernerystelse.

Fredrik Haugen sliter med en sår og stiv lyske, og det er usikkert når han er tilbake. 

Kristoffer Barmen har fått nakkeproblemer igjen og er også usikker til søndagens kamp. Man vet nok mer etter lørdagens trening.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: