Her er rundens Fantasy-tips

Gode tips sist! Vår Fantasy-ekspert Terje Bru Markhus kapret 72 poeng i forrige runde.

Annonse:

Runde 5 ble en god runde for Branns faste ekspert. Mye klaffet og Terje klatret til 220 plass av de 54.000 som spiller Fantasy denne sesongen. Han fikk 72 poeng i en runde der gjennomsnittet var 49 poeng.

Her er ukens tips:

Mye av grunnen til at runde 5 ble så god var at jeg ga Magnus Wolff Eikrem (Molde) kapteinsbindet. Med to mål og tre bonuspoeng kan vi trygt si at han leverte varene.

Nå er det runde 6 det gjelder. Molde har en tøff bortekamp i Haugesund denne runden, samtidig som Brann har den «enkleste» kampen. Det er ikke umulig at dagens poengavstand opp til serielederen blir mindre på søndag.

Brann har underprestert hjemme så langt og kun scoret fire mål på tre kamper. Jeg tror det snur mot Ranheim og at det kommer en komfortabel hjemmeseier. 

Artikkelen fortsetter under bildet av laget fra runde 5 som klaffet bra:

runde 5

Mulige kapteinsvalg denne runden:

Magnus Wolff Eikrem (Molde borte mot Haugesund): De fleste kommer til å velge Eikrem denne runden. Han har en tøff kamp, men med så god form er han et trygt valg.

Veton Berisha (Brann hjemme mot Ranheim): Han blir trolig min kaptein denne runden. Spilte en god kamp i Tromsø og det er vel på tide å vise seg frem for hjemmepublikumet nå.

Vito Wormgoor (Brann hjemme mot Ranheim): Han står med imponerende tre mål denne sesongen. Hadde Brann sluppet inn like få mål som i fjor, hadde han vært kapteinsemne hver runde. Brann har ikke holdt nullen til nå i år, derfor føles det som et tryggere valg med Berisha.

Branns kamp mot Ranheim spilles på Stadion søndag klokken 18.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: