Her er ukens Fantasy-tips

Branns Fantasy-ekspert endte opp med 50 poeng i forrige runde og var ikke fornøyd.

Annonse:

Du ser laget til Terje Bru Markhus fra forrige runde nederst i artikkelen.

Her er hans tips for helgens runde der Brann skal til Alfheim for å møte Tromsø: 

Da det viste seg at over 30 prosent av lagene hadde Aleksander Stølås (FK Haugesund) og han fikk 18 poeng, så ble det en dårlig runde for min del. Men nå er han kjøpt! Stølås slår så gode dødballer om dagen at jeg vil anbefale deg å bytte han inn om du ikke har han på laget ditt allerede.

Jeg hentet inn Veton Berisha fra Brann til forrige runde. Det ble ingen suksess, men jeg har god tro på at det kan snu borte mot Tromsø. Skal Brann henge med i toppen, så er de nødt til å vinne denne kampen. Skal vi tippe det blir 3-1-seier?

Kapteinsvalg denne runden:

Magnus Wolff Eikrem - Molde mot Rosenborg skulle være et toppoppgjør, men per dags dato er det klasseforskjell på lagene. Wolff Eikrem har faktisk levert så bra siden han ble hentet «hjem» til Molde at han må vurderes som kaptein i samtlige kamper. Molde er så gode på Aker Stadion at jeg forventer tre-fire mål fra hjemmelaget i hver kamp.

Om du har tro på at det snur for Rosenborg i Molde, så ser Jørgen Strand Larsen (Sarpsborg 08) ut som et godt alternativ. Mjøndalen slipper inn mange mål og jeg blir ikke overrasket om Sarpsborg vinner denne kampen enkelt.

Terjes fantasytips for runde 6

 

Annonse fra Eliteserien: