Slik var partoutkortsalget ved nyttår

Ved midnatt på nyttårsaften var det registrert 2949 solgte partoutkort for 2021-sesongen.

Annonse:

– Selv om det er rundt 250 færre enn på samme tid i fjor, er det fantastisk at så mange har valgt å fornye sitt partoutkort. Vi går fremdeles inn i en usikker periode, men troen på at vi kan slippe inn folk til seriestart er stor, sier leder for marked, kommunikasjon og samfunnsansvar i Brann, Therese Andvik Rygg. 

På samme tid i 2019 var det solgt 3203 partoutkort. 

Forlenger tilbudet på best pris

2020 var året da koronapandemien utsatte seriestarten, de første kampene ble spilt for 200 tilskuere og på det meste fikk 600 komme på Stadion.

– At så mange har sikret seg en plass på Stadion allerede setter vi utrolig stor pris på. Engasjementet rundt klubben er stort og supporterne savner å gå på kamp, sier Andvik Rygg. 

Fristen for å sikre seg partoutkort for 2021 til best pris, gikk ut ved nyttår. Denne fristen blir nå forlenget til å gjelde ut januar. 

– Vi bestemte oss for å gi tilbake til supporterne med å sette ned prisen på alle tribunene inn mot 2021. Et partoutkort på Frydenbø tribunen har en prisreduksjon på 1400 kroner sammenlignet med året før. Vi har som mål å selge 5000 partoutkort og det er viktig at det blir mange folk på Stadion når vi åpner, sier Andvik Rygg.

Og legger til: 

– I tillegg til de 3000 partoutkortene som er solgt på privatmarkedet, er det også rundt 500 på bedriftsmarkedet som ikke er registrert ennå. Vi nærmer oss de 5000 som vi har satt som tak for årets sesong, som følge av pandemien. Vi hever kjøpet til alle de som ønsker det, om de ikke kommer inn på årets første hjemmekamp, sier Andvik Rygg.

For 2021-sesongen har Brann: 

  • Satt ned prisen på alle kategorier på Stadion.
  • Gjort det mulig å utsette betalingen. 
  • Om koronarestriksjoner gjør at det man ikke kommer inn på Stadion til årets første hjemmekamp vil man kunne få hevet kjøpet. 

Her finner du all informasjon om partoutkort for 2021.

Prisbildet 2021_utvidet

 

Annonse fra Eliteserien: