Slik var partoutkortsalget ved nyttår

Ved nyttår var det registrert 3203 solgte partoutkort til sesongen 2020.

Annonse:

– Det er en nedgang fra samme tidspunkt i fjor, men det var forventet med tanke på hvordan vi avsluttet sesongen og hvordan utviklingen i norsk fotball har vært de siste årene, sier daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen. 

Siden opprykket i 2015 har det vært en jevn oppgang i antall solgte partoutkort og forhåndssalget inn mot 2020-sesongen er den første med nedgang. 

– Partoutkortsalget før nyttår styres av forventningene til en ny sesong og er påvirket av hvordan sesongene blir avsluttet. Årets salg er omtrent på samme nivå som før comeback-sesongen i eliteserien i 2016. Før 2019-sesongen var salget spesielt bra, mye grunnet en bronse i serien og at den nye Fjordkraft-tribunen sto klar til seriestart. Når vi avslutter sesongen dårligere enn det både vi og supporterne har forventninger om, går salget tregere før nyttår, sier Johannesen. 

I salget er det først og fremst solgte kort til privatpersoner, men også noen til bedriftskunder.

Salget til 2019-sesongen var det beste på mange år og da sikret 4571 seg partoutkort før nyttår. Av disse var en tredjedel på Fjordkraft-tribunen, som sto klar til seriestart i fjor. 

Flytter Store Stå 

For kommende sesong blir det noen endringer på tribunene. Store Stå flyttes opp under taket på Frydenbø-tribunen etter eget ønske, og målet med flyttingen er at stemningen på Stadion skal bli enda bedre. Også Bataljonen Ung får ny plassering, da de blir flyttet fra BOB-tribunen til Frydenbø-tribunen for å komme nærmere de syngende supporterne. 

– Vi gleder oss over alle som er med. Vi har fantastiske supportere som stiller i med- og motgang, og vi har en solid og fantastisk gjeng som allerede har sikret seg fast plass. Noen supportere har nok hatt et behov for å ta en liten pause fra Brann og Eliteserien i desember, men etterhvert som vi kommer i gang med treningskamper og oppkjøring håper vi at flere begynner å glede seg til en ny sesong, sier Johannesen.

Partoutkortsalget fortsetter helt frem til 16. mai, og endelig status for antall solgte vil komme da. Før forrige sesong ble det solgt totalt 7115 partoutkort.

Du kan fremdeles sikre deg fast plass her. 

Annonse fra Eliteserien: