Nå har partoutkort-salget åpnet for alle

Nysalget av partoutkort til 2021-sesongen har startet. Kjøp fast plass nå!

Annonse:

Er du usikker på hva du skal gi i julegave til et familiemedlem i år? Med en ny og enklere prisstruktur er det enklere å finne plass på Stadion, og kjøper du partoutkort for 2021-sesongen innen 31. januar får du det til vår beste pris. Les mer om pris og plassering her.

Etter et annerledes år nesten uten tilskuere, både tror og håper vi på muligheten til å fylle Stadion igjen. Men siden vi fortsatt lever med usikkerhet rundt smittesituasjonen og ikke helt vet hvordan 2021-sesongen blir, har vi valgt å kun legge ut 5000 partoutkort for salg i første omgang.

Så langt har det bare vært de som kjøpte partoutkort i 2020-sesongen som har fått anledning til å fornye sine plasser, men nå har altså salget åpnet opp for alle.

Finn ledig plass og kjøp partoutkort her


Alle partoutkort selges med et forbehold om at dersom man ikke får anledning til å delta på sesongens første kamp grunnet pandemien, vil man ha mulighet til å heve kjøpet.

Fornyelse av partoutkort

Alle som har hatt PK i 2020 skal ha fått e-post og SMS om fornyelse av partoutkortet for 2021-sesongen.

Ta kontakt med oss dersom det er noe feil i reservasjonen, om du ikke har mottatt den eller om du ønsker å gjøre endringer før du fullfører kjøpet.

NB! Eksisterende partoutkortinnehavere har forkjøpsrett på sine plasser fra 2020 frem til 31. desember 2020. Sitter du på SPV-tribunen, holder vi av plassen din til 31. januar. 

Åpningstider:

Siden Stadion er lukket for besøkende, vil det inntil videre ikke være mulig å fornye partoutkortet ved fysisk oppmøte på Stadion. Har du spørsmål  kan du sende en mail til [email protected] så hjelper vi deg.

Vi er takknemlig for alle som har valgt å kjøpe partoutkort og ser frem til å se dere på Stadion igjen i 2021!

Annonse fra Eliteserien: