Scoret praktmål til ingen nytte

Deyver Vega hadde håpet praktscoringen hans skulle bety mer for sluttresultatet.

Annonse:

Costaricaneren kom inn ved pause og satte umiddelbart fyr på kampen som Rosenborg da ledet 2-0. I rollen som indreløper scoret han et nydelig mål like etter at han entret banen, men det var til liten trøst for spilleren selv.

- Det var et ok mål. Forsvaret ga meg tre meter, og jeg tenkte bare skyt. Det var et lys i en mørk storm. Det viktigste er laget, og dette var ikke det vi forventet av oss selv, sier en skuffet Vega til Brann.no.

Branns beste spiller

Costaricaneren sin scoring kom allerede tre minutter ut i 2. omgang og ga Brann god tid til å jakte en utligning, men den kom dessverre aldri.

Vega mener laget burde klart å opprettholde trøkket og fått mer ut av mulighetene da 1-2-scoringen kom:

- Vi kontrollerer kampen og har masse tid til å skape sjanser, men det er skuffende at vi ikke klarer å spille slik vi ønsker. Noe kan skyldes de vanskelige baneforholdene, men vi må gå en tur i oss selv også, oppsummerer Vega.

Vega ble kåret til Brann beste spiller av publikum, og ville gjerne bevise at han er tilliten til Lars Arne Nilsen verdig.

- Jeg prøver å jobbe hardt, kontrollere ballen og skape sjanser. Jeg gjør mitt beste for å hjelpe laget. Jeg er klar når de måtte trenge meg, påpeker han.

Det gjenstår tre kamper av sesongen, og kanskje er Vega spilleren som kan hjelpe Brann-laget til å ta de poengene det skal kjempes om for å sikre en medalje.

- Alt er mulig. Vi er fortsatt med i kampen om gull og Europa League. Uansett vil dette være en imponerende sesong av oss, oppsummerer Vega.

Neste kamp er mot Strømsgodset kommende søndag klokken 20.00. Billettsalget pågår.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: