LAN: - Tapte på forferdelig start

Lars Arne Nilsen var skuffet over resultatet, men fornøyd med prestasjonen etter 1-2-tapet mot Rosenborg.

Annonse:

Brann-treneren mener prestasjonen var meget god, men at kampen ble tapt på to enkle mål i 1. omgang.

- Vi gjør en god kamp og styrte spillet den siste timen. Sjansestatistikken viste 5-4 til oss. Dessverre slapp vi inn to tullemål i 1. omgang. Det ødela mye, mener Lars Arne Nilsen.

Han irriterte seg stort over de to baklengsmålene, som så ganske enkle ut fra tribunen.

- Vi skulle ha rensket unna på første stolpe foran 0-1. Det andre målet gikk under keeper. Starten ødela for oss i kveld.

- I 2. omgang hadde vi store sjanser til å utligne, men marginene var ikke med oss, mener Brann-treneren.

Han innrømmer at Rosenborg var svært skarpe i de avgjørende fasene i kampen, og det skilte på mange måter lagene. 

Syntes Vega var god

Deyver Vega kom inn for Kristoffer Barmen etter pause, og i en uvant indreløper-rolle sørget han for scoring nesten umiddelbart. Nilsen var svært fornøyd med innsatsen til den kreative costaricaneren.

- Deyver har vært god på trening, samtidig som Kristoffer har hanglet litt i det siste på grunn av nakkeskaden sin. Det var et naturlig bytte, og Deyver viste at han behersket de fleste roller han prøver seg på, sier Nilsen.

Brann-treneren innrømmer at det blir vanskelig å tukte Rosenborg med tanke på seriemesterskapet. Samtidig minner han om at Brann fortsatt har mye å kjempe for.

- Det er vanskelig å si om gullet røk i dag, men vi skal uansett kjempe for medaljer, og det er vi egentlig strålende fornøyde med. Jeg ønsker å gi all ære til guttene for den innsatsen de gjorde i denne kampen.

- Vi kom tilbake etter en forferdelig start, og kapret nesten poeng. Det ble tap til slutt, men prestasjonen kan ingen ta fra oss, avslutter Lars Arne Nilsen. 

Neste kamp på Stadion er allerede førstkommende søndag mot Strømsgodset. Billettsalget pågår nå.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: