Reiser hjem til Tyskland for å være med familien

Den innlånte keeperen Ralf Fährmann har reist hjem til Tyskland for å tilbringe tid med familien og der skal han også trene med Schalke 04.

Annonse:

– Han var helt alene i Norge og i en ny by uten familien, da koronautbruddet startet. Siden Eliteserie-starten har blitt utsatt to ganger allerede, har han fått lov til å reise til Tyskland for å være med familien, sier sportssjef i Brann, Rune Soltvedt. 

Fährmann ble klar for Brann i starten av mars og skal være på lån til 30. juni. Nå er han tilbake i Tyskland der han skal trene med Schalke 04 og tilbringe tid med familien. 

– Vi må se an situasjonen rundt koronaviruset og sesongstarten, men planen er at han skal tilbake hit og være tilgjengelig for spill til seriestart. Så har planen hele tiden vært at han skal tilbake til Schalke som er klubben hans, sier Soltvedt. 

Før påske ble det tillatt med organiserte treninger igjen i grupper på maks fem personer med to meters avstand. Brann-spillerne starter opp igjen med trening kommende uke, etter en påskeferie. 

Annonse fra Eliteserien: