Går sammen og kjøper 1200 «billetter»

Bataljonen og Bergens Glade Gutter (BGG) har gått sammen og kjøpt 600 billetter hver til «rekordkampen».

Annonse:
  • Les hvordan du kan bidra nederst i artikkelen. 

Det bringer det totale antallet solgte billetter opp til rett over 7000.

– Vi håper vårt og Bataljonen sitt bidrag får litt fart på dette igjen og at flere kaster seg på når vi nå tar et stort jafs mot rekorden, sier Thomas Andrè Madsen i BGG. 

Den fiktive kampen kom i stand etter et supporterinitiativ, som har som mål om å sette ny «publikumsrekord». Den pågående koronakrisen og utsatt seriestart har fått store økonomiske konsekvenser for mange, også Sportsklubben Brann. Derfor har mange av klubbens supportere tatt kontakt for å finne måter de kan støtte Brann på økonomisk.  

Den offisielle publikumsrekorden på Stadion ble satt mot Fredrikstad i semifinalen i cupen i 1961, da 24.800 mennesker tok turen til Stadion. 

Fyller Store Stå

For den kommende sesongen er Store Stå flyttet opp på øvre del av Frydenbø-tribunen, og der er kapasiteten 1000. 

– Nå er Store Stå fylt opp til denne fiktive kampen, og vel så det. Det samme gjelder hele Frydenbø-tribunen, så nå håper vi andre slenger seg på, slik at vi sammen knuser rekorden fra 1961, sier leder i Bataljonen, Roger Lillebø-Hansen. 

– At supporterne våre nok en gang bidrar i denne fasen vi er i nå, viser bare hvor viktig de er for oss. Vi vet at hverdagen for alle er satt på prøve, men allikevel klarer de å mobilisere. Det betyr så uendelig mye, sier leder for marked, kommunikasjon og samfunnsansvar i Brann, Therese Andvik Rygg. 

Flere tusen supportere har alt bidratt med å vippse penger.

Også flere av klubbens partnere har allerede bidratt i rekordforsøket, det samme har spillergruppen

– Vi er evig takknemlig. Vi setter utrolig stor pris på at så mange støtter oss, når de gjerne går gjennom en vanskelig tid selv også. Dette viser hva fotballen betyr for folk, og vi ønsker å gi dem gode opplevelser når sesongen starter opp igjen, sier Håkon Opdal, som sitter i Branns spillerutvalg. 

Slik kan du bidra

Dagens kapasitet på Stadion (16.750) gjør et forsøk på publikumsrekord umulig, men med en fiktiv kamp mot en fiktiv motstander er det ingen begrensninger. 

For å bidra går du inn på Vipps og søker opp nummeret 2007 eller skriver «Sportsklubben Brann 3».  

Der kan du vippse et valgfritt beløp, men hver billett til kampen koster 50 kroner. Hver 50-lapp som kommer inn blir regnet om til en billett og man kan kjøpe så mange som man vil. 

Brann og klubbens partnere stiller også med noen premier som trekkes blant alle som bidrar. Mer info om dette kommer. 

For å vise at du har bidratt kan du bruke dette bildet og dele på dine sosiale medier, om du ønsker det:  

rekord bidrag ny

 

Annonse fra Eliteserien: