Må gjøre to endringer på laget

Skadene til Fredrik Haugen og Kristoffer Barmen tvinger frem to endringer på kveldens Brann-lag.

Annonse:

Fredrik Haugen har slitt med lyskesmerter siden Tromsø-kampen og ble ikke kampklar i tide. Der går Kristoffer Løkberg inn som en naturlig erstatter, og får dermed oppfylt sitt sterke ønske om å spille mot gamleklubben.

Kristoffer Barmen er også ute. Han slo opp sin gamle nakkeskade sist søndag og har ikke kunnet trene skikkelig denne uken. Det åpner opp for Gilli Rolantsson fra start.

De to byttene åpner igjen opp for to nye i troppen, og det er Thomas Grøgaard og Henrik Kjelsrud Johansen som blir nye folk på benken. Der er også Eirik Holmen Johansen, keeperen som har mistet en seriekamp og en cupkamp grunnet sykdom. 

Nøyaktig hvordan Brann har komponert laget får du se fra kampstart klokken 18.00. Vår opplisting under er etter draktnummer.

Branns lag:

1 Håkon Opdal
2 Taijo Teniste 
3 Vito Wormgoor
7 Gilbert Koomson
9 Petter Strand
15 Bismar Acosta
16 Ruben Yttergård Jenssen
17 Gilli Rolantsson
19 Veton Berisha
21 Ruben Kristiansen
23 Kristoffer Løkberg

Benken:

12 Eirik Holmen Johansen
4 Christian Eggen Rismark
5 Thomas Grøgaard
10 Amer Ordagic
11 Daouda Bamba
18 Azar Karadas
27 Henrik Kjelsrud Johansen

Kampen mot Ranheim er Branns syvende kamp for sesongen i det som er en del av den 6. serierunden i Eliteserien. Kampen har avspark klokken 18.00.

Oppgjøret vises på Dplay, Eurosport Norge og Eurosport Player. Brann oppdaterer på Twitter underveis. Senere i kveld blir det gratis videosammendrag på Brann.no, samt oppsummeringer og intervjuer. 

Husk neste hjemmekamp som er mot Sarpsborg 08 på Stadion torsdag 16. mai klokken 18.00. Du kan kjøpe billetter til Ranheim- og Sarpsborg-kampen samlet, så er du garantert to godbiter i en smekk.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: