LAN: - Uvant å se sånne feil

Lars Arne Nilsen er vant til forsvarspill av høy klasse. Mot Tromsø kom nedturen.

Annonse:

Når Brann-treneren skal forklare tapet etter 1-2 for Tromsø mandag, legger han først vekt på at laget skapte for få sjanser.

- Det er en forholdsvis jevn kamp, men vi skaper for lite foran mål, medgir han.

En annen faktor er at hjemmelaget scoret etter rufsete forsvarsspill hos Brann. Ikke slik vi er vant med:

- Vi gjør to stygge feil som gjør at Tromsø får to mål, ett tidlig i kampen og ett sent i kampen. Det var uvant å se så rutinerte spillere gjøre feil i forkant av målene. Men det er sånt som kan skje, innrømmer treneren uten å utdype mer.

- En skuffet gjeng

Selv om TIL sjokkåpnet, kom Brann tilbake. Det sto 1-1 lenge, helt til Tromsø slapp enkelt til og avgjorde.

Lars Arne Nilsen tror likevel ikke det er store ting som må justeres for å få laget på vinnersporet igjen.

- Det er ikke noe å si på innsatsen. Den siste pasningen manglet hos oss, og da Tromsø fikk 2-1 måtte vi legge om å forsøke å redusere. Men heller ikke da klarte vi å skape nok.

- Det er en skuffet gjeng her. Men jeg kan ikke ta de på så mye. Vi møtte et godt lag, på en ny bane der spillet går fort, forklarer treneren.

Nilsen er uansett nøye med å påpeke at sesongen lever, selv om han verken nå eller tidligere i sesongen ønsker å bidra til gullprat.

- Det er fortsatt mulig å ta igjen Rosenborg, men da må vi slå de på Stadion. Så kommer det lag bak oss også. Vi jobber uansett for å havne høyt oppe og kvalifisere oss for Europa neste år, påpeker treneren.

Brann - Lillestrøm er neste kamp, på søndag klokken 20.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: