Trist Tromsø-gjensyn for Ruben

For Ruben Yttergård Jenssen ble det et kjipt gjensyn med Alfheim og gamleklubben.

Annonse:

Oppgjøret mot klubben han spilte for i mange år ble ikke slik Branns nykommer hadde sett for seg. En jevn kamp som lenge sto uavgjort ble til slutt avgjort med 2-1 i hjemmelagets favør.

Og etterpå var det én mann alle ville snakke med, selvsagt Ruben. Og han svarte alle, men selvsagt uten noen form for glede etter gjensynet med Alfheim.

- Det var kjedelig for oss. 1. omgang er jevn og kampen kan bikke begge veier. Men da Tromsø fikk 2-1 i 2. omgang var de mye bedre enn oss, erkjenner midtbanespilleren.

Branns løsning ble å slå langt i et desperat forsøkt på å berge i hvert fall det ene poenget. Det ga laget noen sjanser, men aldri et så stort trøkk at hjemmelaget ikke maktet å stange unna.

At Tromsø scoret 1-0 etter ett minutts spill, var selvsagt et sjokk. Men med Fredrik Haugens 1-1-scoring var det balanse før tre minutter var passert.

- Åpningen var selvsagt ikke sånn vi hadde planlagt. Vi er uheldige i starten med en som sklir når de scorer. Men det var sterkt av oss å komme tilbake, og i den perioden er vi fullt på høyde med Tromsø, minner Yttergård Jenssen om.

Etter søndagens Rosenborg-tap var det nok en forventning ute blant publikum at Brann igjen skulle true trønderne helt oppe i toppen av tabellen. Ruben Yttergård Jenssen vet ikke hvordan det kan ha påvirket laget.

Må reise seg på søndag

Men han innrømmer at spillerne kanskje spilte med litt høye skuldre, uvisst av hvilken grunn.

- Vi fikk kanskje litt høye skuldre etter hvert i kampen, og vi klarte ikke å spille vårt eget spill. Det var plass, og vi må tørre å spille mer. 

Allerede søndag er desperate Lillestrøm motstander på Stadion. Yttergård Jenssen stresser behovet for en seier igjen.

- Nå har vi hatt to mindre gode prestasjoner mot Sandefjord og Tromsø, så nå må vi spille godt mot Lillestrøm til helgen. Det blir viktig for oss å finne rytmen igjen, avslutter Brann-spilleren.

Brann - Lillestrøm spilles søndag klokken 20.00.

Kjøp billetter 

Annonse fra Eliteserien: