LAN: - Pausen har gjort godt

Lars Arne Nilsen tror spillepausen i Eliteserien vil gi positivt utslag på Vålerenga-kampen.

Annonse:

Etter landslagspause og cuprunde er det endelig duket for seriespill for Brann igjen. Trener Lars Arne Nilsen håper å kunne følge opp triumfen fra Lerkendal med publikumsfest hjemme mot Vålerenga søndag. 

At det har vært elleve dager uten kamp, ser han på som verdifullt.

- Vi har fått trent godt, og det synes jeg var på tide. Vi har hatt tett kampprogram i det siste, som har gjort vi ikke har hatt anledning til å trene slik vi ønsker. Nå har vi fått mulighet til å drille spillestil og formasjon. Ikke minst har vi fått anledning til å restituere og få folk frisk, sier han. 

På fredagens trening var Brann tilnærmet fulltallig, i motsetning til cupkampen mot Lillestrøm da det nærmest var mannefall i troppen.

Perfekt ramme rundt

Det er Supersøndag i Eliteserien. Runden avsluttes med at serielederen får besøk av lag nummer seks på tabellen.

Det er solgt over 11.000 billetter til oppgjøret som regnes som et av ligaens største og mest tradisjonsrike. Lars Arne Nilsen gleder seg over muligheten til å få være med på slike kamper.

- Det er utrolig kjekt å være i en sånn posisjon at vi leder tabellen og spiller toppkamp mot Vålerenga. De er også innblandet i toppen, det er nydelig vær og fulle tribuner, oppsummerer Nilsen.

- Det er det er her vi trener for, og det er dette vi ønsker å være med på. Vi gleder oss veldig, fortsetter han.

Ønsker å angripe

Sett ut i fra fredagens trening har den spillefrie perioden gitt mer energi i laget, noe Nilsen håper å få utløp for i det offensive spillet mot Vålerenga. Selv om det tilsvarende oppgjøret i fjor endte målløst, tror han det kan bli flere mål i år.

- Vi har masse energi og ser veldig bra ut. Det kommer nok til å være to offensive lag på Stadion på søndag. Det skal vi være godt rustet til å møte, og vi har også lyst å angripe, sier han.

I forkant av storkampen er det mye som skjer i fanzone allerede fra klokken 18.00. Dette bør du ikke gå glipp av!

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: