Kjelsrud Johansen: - Feirer hvis jeg scorer

Henrik Kjelsrud Johansen kommer til å feire dersom han scorer mot gamle lagkamerater søndag.

Annonse:

Når Brann møter Vålerenga blir det Henrik Kjelsrud Johansens første møte med hovedstadslaget etter overgangen derfra i vinter. 

Det kan bli et spesielt oppgjør for Brann-spissen, selv om Henrik ikke er oslogutt. Han er fra Gjøvik, og har også spilt for andre norske toppklubber. Kampen blir uansett litt annerledes siden han var VIF-spiller så sent som i vinter.

Dersom spissen skulle få muligheten fra start eller som innbytter, håper han inderlig å score mot gamle lagkamerater:

- Det begynner å bli på tide at jeg får meg en scoring igjen, og det hadde vært et perfekt tidspunkt å få den mot Vålerenga på søndag, sier han.

- Kommer du til å feire dersom det skulle skje?

-  Jeg synes det er en liten uting at fotballspillere ikke skal feire når de scorer mot gamle lagkamerater. Det handler ikke om at man ikke har respekt for sine tidligere klubber, men jeg synes det må være lov å vise glede, forklarer Johansen.

Legger vennskapet til side

Selv om han fortsatt har gode kompiser i gamleklubben, legges alt vennskap til side under selve kampen.

- Jeg har noen gode kompiser i Vålerenga som jeg fortsatt holder kontakten med, men når vi går ut på banen på søndag er det glemt. Da er vi i hvert fall ikke kompiser i 90 minutter.

- Så får vi se hvordan det er etter kampen, avslutter han spøkefullt. 

Henrik tror det blir en morsom kamp med en fin ramme og to gode fotballag. Kampen betyr mye for begge lag.

- Jeg har mine kamper for Vålerenga, og har vært med frem mot tilsvarende oppgjør for dem. Jeg vet at disse kampene betyr noe ekstra for begge lag. Det er sånne kamper det bobler litt ekstra og spillerne har litt ekstra tenning.

- Nå har vi i tillegg hatt noen dager fri og fått ladet batteriene. Det tror jeg vi trengte etter et tøft kampprogram, og gjør at vi er heltent inn mot søndag, forteller han. 

Brann - Vålerenga spilles søndag klokken 20.00. Det er fortsatt ledige billetter. 

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: