Velkommen til Supersøndag

Det starter med lokalderby i 4. divisjon og avsluttes med storkamp på Stadion.

Annonse:

Norsk Toppfotball, Discovery Networks Norway, klubbene i Eliteserien og ligapartnerne har valgt ut seks serierunder hvor det arrangeres Derbylørdag og Supersøndag.

Hensikten er å løfte fotballopplevelsen på arenaene, og på den digitale plattformen, med fokus på grasrot, lidenskap og fellesskap.

Den utvalgte lokale kampen som får full TV-dekning på Eurosport er Lyngbø mot Frøya, som spilles klokken 15.00 søndag. Dette er to naboer - rivaler - i den lokale 4. divisjon som møtes til TV-sendt dyst fra Lyngbø Idrettspark.

Fanzone før begge kampene

Fanzonen utenfor inngang 10 på Stadion er velkjent for de fleste. Her er det stor aktivitet fra klokken 18.00 på søndag.

Spesielt kult tror vi det blir når Azun har trikseshow i ballbingen fra 18.50-19.10. Den svært dyktige artisten har også trikseskole i ballbingen fra 19.20-19.45. Dette må dere ikke gå glipp av!

Vi frister blant annet med dette:

  • Kjøre bilbane med Frydenbø
  • Få ansiktsmaling fra Sparebanken Vest
  • Kaste- og triksekonkurranse med BOB
  • Fotballdart hos Bergen Fiber
  • Gratis synstest av barna + skytekonkurranse hos Synsam
  • Hoppeslott fra Eventtjenester

Det spesielle denne søndagen er at deler av fanzonen også flyttes ut til Lyngbø og lokaloppgjøret mot Frøya. Møt opp tidlig på Lyngbø Idrettsplass, det åpner 13.30, så kan barna kose seg med gratis aktiviteter inn mot kampstart klokken 15.00.

Her vil Eliteseriens hovedpartnere og noen av Branns smarbeidspartnere delta med spennende aktiviteter og konkurranser.

Les mer om Fanzone her

- Det er utrolig spennende å jobbe med de nye konseptene og det er et enormt engasjement som utvises lokalt fra egne klubber og breddelagene som blir engasjert. Det lages en fantastisk ramme rundt søndagens to oppgjør i Bergen. Dette er topp- og breddefotball i skjønn forening, sier Iren Brynhildsen i NTF.

Brann - Vålerenga har avspark klokken 20.00 på Stadion.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: