Før kampen: Sarpsborg 08 - Brann

Opp med humøret min venn! Branns aller første kamp i Viken fylke står for tur. Les deg opp om alt du trenger å vite før kampen mot Sarpsborg 08

Annonse:

Brann tar turen til Østlandet for første gang i år når vi reiser til Sarpsborg i Eliteseriens femte runde. Kampen spilles torsdag 2. juli klokken 20.30 og vises på TVNorge og Dplay.

Grådig irriterende resultat mot Rosenborg. Marginene skal liksom aldri spille helt på lag mot trønderne på Stadion. På overtid (!) er selvfølgelig ballen fra Ali bittelitt for hard, Bismar klarer selvfølgelig akkurat ikke å få klarert, Barmen treffer selvfølgelig Rosenborg-spilleren et sted på foten som gjør at ballen setter Guinness-rekord i rar bue over keeper og i mål. Jajaja. Onwards and upwards, som vi sier på godt bergensk. Nå skal vi til Østlandet og raske med oss alt vi kan av poeng! Et godt resultat her og vi henger med i toppen. 

K P
2 Molde 4 9
3 Brann 4 7
3 Odd 4 7
5 Rosenborg 3 6

Vi har spilt jevne oppgjør borte mot Sarpsborg de seneste årene. I fjor ga Taijo Teniste oss en tildlig ledelse før en sen utligning fra Kyle Lafferty ødela kokkalelen. I år blir det vanskelig å komme seg unna et favorittstempel for Brann på torsdag, i og med at Saprsborg har tapt alle de fire kampene sine i årets Eliteserie. Alle oppgjørene deres har dog vært jevne og de har tapt alle med bare et mål. Det må graves dypt om vi skal ta årets andre borteseier.   

Fem siste oppgjør på Sarpsborg Stadion:

  • 2019: Sarpsborg 08 - Brann 1-1 Teniste
  • 2018: Sarpsborg 08 - Brann 1-2 Heltne Nilsen, Wormgoor
  • 2017: Sarpsborg 08 - Brann 1-1 Wormgoor
  • 2016: Sarpsborg 08 - Brann 1-0
  • 2014: Sarpsborg 08 - Brann 3-0

Bergenserne Gaute Høberg Vetti og Joachim Soltvedt står på motsatt banehalvdel på torsdag. De er begge fostret opp i Brann, men har ingen offisielle kamper for oss. 

Skader og suspensjoner 

Håkon Opdal er fremdeles ute med et hovent kne og Jon-Helge Tveita ute med en ankelskade. 

Sarpsborg 08 melder om en helt skadefri tropp. 

Neste kamp er borte mot høytflyvende Bodø/Glimt allerede på søndag 5. juli. 

Kilder: Altomfotball.no, fantasy.eliteserien.no, fotball.no, nifs.no, tvkampen.com
Annonse fra Eliteserien: