Haugen: - Har ingen smerter

Fredrik Haugen jublet for tre poeng - og for skaden som ser ut til å ha sluppet taket.

Annonse:

Fredrik Haugen har sett lagkameratene ta seier etter seier mens han selv har restituert etter skade øverst i hoften. Mot Tromsø var han tilbake på banen i 90 minutter og bidro til seier.

Det var hjemme mot Stabæk 21. april at midtbanespilleren sist var i aksjon for Brann i en obligatorisk kamp. Siden den gang har Brann fått unnagjort en cupkamp og to kamper i Eliteserien.

Selv om lagkameratene har gjort jobben, konstaterer Haugen at det er mye gøyere å spille selv. Mot Tromsø ble han på banen kampen ut og kunne til slutt juble for tre poeng. Fredrik var mer enn fornøyd.

- Godt å være i gang igjen

- Det var deilig for kroppen. Det var første gang på to uker nå at det har blitt en skikkelig økt med fotball. Godt å være på gang igjen. Litt stiv, men ingen smerter. Det kjennes bedre ut nå, beroliger Haugen etter kampslutt.

Han innrømmer av det ble litt seigt utover i 2. omgang, men han forsikrer bekymrede Brann-supportere om at herfra vil det bare bli bedre.

Tromsø ble et par hakk for små for Brann på Stadion søndag. Haugen mener Brann hadde god kontroll nesten fra starten av.

- Vi presset høyt fra start. Vi har ikke respekt for noen. Vi spilte spesielt bra i 1. omgang der vi ruller over de. Før det er gått to eller tre minutter hadde vi låst Tromsø i deres egen 16-meter. Det ble etter hvert en solid seier hvor vi totalt sett var det beste laget, oppsummerer han.

Ser frem mot Start

I neste serierunde reiser Brann til Kristiansand hvor Start står på den andre banehalvdelen. Start ligger nederst på tabellen, men ifølge Fredrik Haugen skal ikke laget gå inn med en overlegen innstilling.

- Oppgjøret mot Start blir tøft. De må begynne å vinne, og vi vil ikke få noe gratis. Det blir en ny type utfordring. Det blir ikke en lett type kamp i det hele tatt, sier Haugen.

På motsatt banehalvdel vil muligens den tidligere Brann-spilleren Kasper Skaanes også befinne seg. Fredrik Haugen gleder seg.

- Det blir en tøff kamp! Det spiller absolutt ingen rolle om vi møter kompiser eller andre, påpeker han.

Før den tid er det en viktig kamp i cupen mot FK Fyllingsdalen.

Annonse fra Eliteserien: