Steffen: - Steinhard jobb for hvert poeng

Steffen Lie Skålevik vil ikke høre snakk om flyt. Suksessen er bygd på steinhard jobbing, mener han.

Annonse:

Tomålsscoreren men var mest opptatt av å snakke om laget etter 3-0 over Tromsø søndag. Han synes ikke det er riktig å kalle det Brann opplever nå som «flyt».

- Spillerne sitter i garderoben og er steindaue på grunn av all jobbingen de gjør for laget. Det er ikke snakk om at vi glir automatisk over motstanderne. Vi jobber steinhardt alle mann og kjemper med nebb og klør for hvert poeng, poengterer han.

Lie Skålevik avslører at planen var å stresse Tromsø-spillerne med høyt og aggressivt press, akkurat slik Brann har hatt suksess med i flere andre kamper tidligere i vårsesongen.

- Planen var å kjøre mann mot mann over hele banen. Det fungerte godt. Vi fikk masse brudd og Tromsø fikk aldri satt igang med spillet sitt. Alle jobbet disiplinert og fulgte planen til punkt og prikke, skryter han.

- Må alltid være på hugget

Begge scoringene til Lie Skålevik kom etter forarbeid av Gilbert Koomson. Sotraværingen synes det er kjekt å spille mellom Branns hurtige kantspillere.

- Med de lynvingene vi har er det greit å ligge i midten. På det første målet var jeg litt heldig da ballen spratt forbi backen deres. Men det er viktig å være på hugget også, for slike ting kan skje.

- På det andre målet fikk jeg en god touch forbi keeper. Da rakk jeg ikke å tenke før jeg skjøt ballen mot mål. Det blir alltid scoring når man ikke tenker for mye, avslutter Branns toppscorer.

Annonse fra Eliteserien: