Har skrevet kontrakt ut 2024

Felix Horn Myhre (22) blir Brann-spiller fra 1. juli, og har signert en avtale med Brann ut 2024.

Annonse:

Allerede i slutten av april signerte Horn Myhre en avtale med Brann som starter når kontrakten hans i Vålerenga går ut, 30. juni. Frem til overgangsvinduet stengte natt til torsdag denne uken har Brann jobbet med å finne en løsning slik at 22-åringen kunne blitt Brann-spiller med en gang, men det gikk ikke i orden. 

Han har flere kamper for aldersbestemte landslag, blant annet tre for U21-landslaget. For Vålerenga har han vært på banen i 70 obligatoriske kamper.

– Felix er en veldig god og ung fotballspiller, som allerede har mye erfaring fra Eliteserien. Han kan spille i flere posisjoner, men vi skal dyrke han som midtbanespiller. Han har stort potensial og vil bli viktig for oss, sier Brann-trener Kåre Ingebrigtsen.

Horn Myhre er Brann-spiller fra 1. juli, men på grunn av at overgangsvinduet ikke åpner igjen før 1. august vil han ikke kunne spille kamper før det.

Før overgangsvinduet stengte hentet Brann også to nye midtstoppere. Lars Krogh Gerson og Vieux Sanè blir en del av Brann-laget så fort de har kommet seg til Bergen og er ferdig med innreisekarantenen. 

 

Annonse fra Eliteserien: