Har passert 9000 solgte billetter

Kampdag! Se vår oversikt over hvor de beste ledige plassene er akkurat nå.

Annonse:

Stadion har tilskuerkapasitet på 12.900 i 2018-sesongen. For øyeblikket er det solgt 9000 billetter til kveldens møte med Tromsø, men det er mange gode alternativer uansett hvor man ønsker å sitte - eller stå.

På BOB-tribunen er det god anledning til å sitte flere samlet dersom man velger seg plasser på nederste radene, nærmest banen. På feltene B og E er det også noen plasser samlet lenger bak på tribunen.

Feltet som benyttes av Bataljonen Ung er det cirka halvfullt. Dette er bak målet på BOB-tribunen.

På Sparebanken Vest-tribunen er det mye ledig på de nedre radene, med unntak av feltene C, D og E som nesten er utsolgt.

På Frydenbø er det god plass på Store Stå som tar 1000 tilskuere.

Våre rimeligste plasser på Stadion er de unummererte plassene på felt A og D nedre på Frydenbø-tribunen. Her er det mye ledig.

På øvre del av Frydenbø-tribunen selges det kun voksenbilletter på D-feltet. Det er mye ledig her, og tilsvarende på A-feltet på motsatt side. Det er færre ledige seter i midten av tribunen, men fullt mulig å finne noe.

Vi minner om at bortefeltet er på BOB-tribunen felt F i år. 

Enkelt å kjøpe

I billettsystemet er det enkelt å se både priser og tilgjengelige billetter. Ikke minst er det enkelt å kjøpe billetter, både via mobil og andre enheter. Du får billettene direkte tilsendt på epost og SMS. Da unngår du kø, og du sparer penger sammenlignet med billettprisen om man kjøper over disk på Stadion.

Brann - Tromsø spilles klokken 20.00 søndag.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: