Henrik Azar Barmen Taijo

Stem på Månedens Brann-spiller

April var en strålende Brann-måned. Nå kan du avgjøre hvem som blir Månedens spiller!

Annonse:

Sammen med Lerøy kårer vi Månedens Brann-spiller. Vinneren blir den som får flest stemmer innen søndag kl. 20.00.

I april oppnådde Brann følgende resultater:

2. april: Strømsgodset - Brann 1-1
8. april: Brann - Kristiansund 1-0
15. april: Sarpsborg 08 - Brann 1-2
18. april: Sandviken - Brann 1-6
21. april: Brann - Stabæk 3-0
25. april: Ranheim - Brann 0-2
29. april: Sandefjord - Brann 0-1

Basert på spillernes innsats og prestasjoner i disse seks kampene har vi plukket ut fire kandidater som har utmerket seg spesielt positivt. Det er blant disse kandidatene du kan kåre Månedens Brann-spiller.

VITO WORMGOOR

Brann-kapteinen har virkelig stått frem i sesonginnledningen. Med tre scoringer har han bidratt til viktige poeng, som for eksempel med seiersmålet i Sarpsborg. Samtidig har han ledet troppene defensivt slik at laget kun har sluppet inn to seriemål så langt.

TAIJO TENISTE

Akkurat som Wormgoor er han en forsvarsspiller som bidrar fremover på banen. To målgivende pasninger, samt en rekke raid på høyresiden der han sammen med Gilbert Koomson driver motstanders forsvar til vanvidd. Og ikke minst, stødig backspill uke etter uke.

GILLI ROLANTSSON

En spiller som har taklet absolutt alle ufordringer så langt i sesongen. God som ving når det kreves, og god som back når han har spilt der. Han har i tillegg scoret et viktig mål. En spiller med høy fart og stor løpskraft som har jobbet utrettelig.

KRISTOFFER BARMEN

Det er når han ikke spiller at man forstår hvor viktig han er. Løper fra boks til boks med sine lange klyv og gjør mye grovarbeid i kamp etter kamp. Brukes som et viktig oppspillespunkt offensivt med hodestyrken sin. Satte inn en viktig scoring mot Strømsgodset.

Avstemmingen pågår frem til søndag klokken 20.00. Du kan stemme på vår Facebook-side eller nederst i denne saken.

Stem her

Annonse fra Eliteserien: