Har lengtet etter fullsatt Stadion

Brann-spillerne innrømmer at de har lengtet etter å spille foran en fullsatt Stadion igjen.

Annonse:

I kveld får de muligheten. Med unntak av noen 100 plasser på bortefeltet vil samtlige seter være solgt når dommer Svein Oddvar Moen fra Haugar blåser i gang kveldens oppgjør mot Sarpsborg 08.

Tilskuertallet blir det høyeste på Stadion siden kampen mot Sandefjord 16. mai for to år siden, og havnet trolig på rundt 16.400 solgte billetter.

Ruben Yttergård Jenssen er en av flere spillere som kan få sin første 16. mai-kamp som Brann-spiller i kveld. Han innrømmer at han liker de store anledningene:

- 16. mai er noe ekstra. Så blir det enten parademarsj eller i skammekroken dagen etter, sier nordlendingen, som selvsagt håper på den første og mest positive varianten.

- Vi har lengtet etter å spille på fullsatt Stadion med den nye tribunen på plass. Det gir oss noen ekstra, tror Yttergård Jenssen.

Han tror ikke Sarpsborg 08 kommer til å legge seg bakpå, slik en del andre klubber har gjort. Det kan gjøre kampen mer severdig for publikum.

Løkberg håper på sjansen

Kristoffer Løkberg er vant til å spille bortekamper på 16. mai, og har aldri som klubbspiller i Norge opplevd å ha 16.000-17.000 fans i ryggen på en kamp. Han håper det skjer i dag:

- Jeg har aldri spilt hjemmekamp 16. mai. Her i Bergen er det lange tradisjoner med fullsatt Stadion, så det blir en opplevelse, sier Løkberg.

- Hva gjør det med dere som spiller utpå der?

- Det gir oss det lille ekstra. Man merker at energien i gruppen er ekstra høy hele treningsuken. Det er noe spesielt når hele Bergen bestemmer seg for å stå skikkelig bak laget. Det kommer til å høres ut som 30.000 tilskuere, sier trønderen.

Brann - Sarpsborg 08 har avspark klokken 18.00. Det er fortsatt noen ledige ståplasser bakerst på Fjordkraft-tribunen.

Kjøp billetter
Annonse fra Eliteserien: