Praktisk info før 16. mai-festen

Dette er ikke en vanlig kamp! I morgen blir det ekstra trøkk, og det er lurt å være tidlig på plass.

Annonse:

Avspark: Torsdagens kamp mot Sarpsbrg 08 har avspark klokken 18.00. Fanzonen ved inngang 10 åpner allerede klokken 16.00. Her er det gratis adgang og mye gøy som skjer, spesielt for de yngste i familien.

Dørene til selve Stadion åpner en time før kampstart og vi oppfordrer alle til å komme tidlig for å varme opp sammen med spillerne. Laget løper ut på gresset nøyaktig 40 minutter før avspark. Bli med og skap god stemning allerede da!

Spesielt gledelig er at det at våre kjære speaker Remi André Taule er på beina igjen etter hjerteinfarkt og klar til å lose publikum gjennom et fantastisk arrangement med masse trøkk i vårsolen på Stadion.

Storslagen tifo ved innmarsj

Klokken 17.00 skal utvalgte buekorpsgutter og -jenter marsjere fra Fridalen skole mot Stadion. De inviterer med seg alle til å bli med på denne tradisjonsrike marsjen. Buekorpsene har egne plasser under kamp.

I pausen skal de, tradisjonen tro, inn på gresset for å marsjere med sine taktfaste slagere en runde rundt banen mens spillerne lader opp til 2. omgang.

Onsdag ettermiddag er det tifo-dugnad på Stadion. Ved innmarsj noen minutter før klokken 18.00 får publikum ta del i det Bataljonen har forberedt. Da blir Stadion et fantastisk skue.

Dette må du ikke gå glipp av!

Kast bosset når du går

Med fullsatt Stadion og engasjerte supportere, blir det naturlig nok mye boss. Tifoen som er ved innmarsj må ikke strøs rundt, og folk som handler i kioskene og har restavfall på plassene sine bes ikke kaste dette fra seg.

Vår klare oppfordringer er at du som publikummer bidrar til en renere Stadion ved at du kaster bosset ditt på vei ut etter kamp.

Det står verter i alle utgangene med bossekker. Da får vi effektivt og greit ryddet Stadion før mørket senker seg.

Brannbutikken er åpen før kamp, i pausen og i 30 minutter etter kamp. Her kan du kjøpe drakter, skjerf, luer og ellers alt man trenger for å være kledd for kamp.

Innganger på Stadion

Noen besøker kanskje vår nye tribune for første gang på 16. mai. Tidligere var det fem innganger på Fjordkraft-tribunen. Nå er det én hovedinngang. Dette er inngang 3 som ligger i svingen mellom Fjordkraft- og Frydenbø-tribunen.

Rullestolbrukere på Fjordkraft-tribunen benytter inngang 4, ved siden av inngang 3.

Bortesupportere bruker inngang 5, i svingen mot BOB-tribunen.

På Frydenbø-tribunen er det fremdeles kun inngang 10 som er operativ (ved nymarksbanen).

Kiosker på Frydenbø: Det er flere kiosker i svingen mot Sparebanken Vest-tribunen og en helt ny kiosk i svingen mot Fjordkraft-tribunen.


 
Toaletter på Frydenbø: Benytt toalettene i inngang 10 og 11.

SPV-tribunen har bar

Hovedinngangen til Sparebanken Vest-tribunen er inngang 8, i svingen mot BOB-tribunen.

De som skal være gjester i våre VIP-losjer, i restauranten Brannbørsen eller Kremmerhuset benytter inngang 9, midt på Sparebanken Vest-tribunen.

Alle som har plasser i Brannallmenningen kan benytte Bakrommet Pub på kampen. Den åpner én time før kampstart og stenger cirka en time etter kampslutt. Tilskuere på andre tribuner kan ikke besøke puben 16. mai.

Det er ikke anledning til å parkere ved Stadion. På kampdag er alle plasser i bruk. I området rundt Stadion er det soneparkering, så vi anbefaler alle å benytte seg av kollektiv transport. Nytt i år er at Bergen kommune har satt opp bysykkelstativ på Nymark. Et godt alternativ for de spreke. 

Billettboden åpner to timer før kampstart. Onsdag formiddag var det kun noen få sitteplasser ledig, men fortsatt mulig å kjøpe ståplasser lengst bak på Fjordkraft-tribunen.

Uavhentede billetter blir frigjort én time før kamp.

Velkommen på kamp!

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: