Fantasy: Fulgte ikke sitt eget råd

Branns Fantasy-ekspert Terje Bru Markhus angrer på at han ikke fulgte sine egne tips sist.

Annonse:

Markhus anbefalte nemlig leserne på Brann.no å sette Moldes Kristoffer Haraldseid på laget, men gikk for Nicolai Næss fra Sarpsborg 08 da han leverte sitt eget lag! Ingen god ide, for Haraldseid fikk 15 poeng og Næss bare to. Det er forskjellen på en bra runde og en «kriserunde».

Her er ukens tips:

Et Brann-lag som kanskje er på vei til å finne seg selv tar imot et underpresterende Sarpsborg 08-lag på Stadion. Brann bør få med seg tre poeng om de skal være med i medaljekampen. 

Fronttrioen fra Stabæk-kampen med Veton Berisha, Daouda Bamba og Gilbert Koomson virker spennende og det bør være muligheter for litt mål i denne kampen. Jeg ville ikke tatt noen av disse som kaptein, da Sarpsborg 08 nok har mer inne enn det de har fått vist.

Forslag til rundens kapteinsvalg

Torgeir Børven/Elbasan Rashani (Odd hjemme mot Ranheim): Odd ser ut som en klar medaljekandidat akkurat nå og bør ikke ha noen problemer med å ta seg av Ranheim hjemme.

Magnus Wolff Eikrem (Molde borte mot Kristiansund): Selv med tøff bortekamp må Eikrem vurderes.

Her kommer jeg trolig til å lande på Børven. Seks mål på syv kamper og har en fin hjemmekamp nå. Det er gøy for den skadeplagede spissen fra Øystese å endelig finne tilbake til gammel form.

Her er laget fra sist som dessverre bare 49 poeng:

fantasy sist runde

Brann - Sarpsborg 08 spilles på Stadion torsdag 16. mai klokken 18.00.

Kjøp billetter
Annonse fra Eliteserien: