Har flyttet 500 seter på Frydenbø-tribunen

Nye Store Stå tar form. Flyttingen av seter er det Gatelaget og Brannsjansen som har stått for.

Annonse:

– Vi begynte den første uken i desember og har nå skrudd opp over 500 seter der som Stor Stå sto i fjor, sier Fredrik Negaard. 

Han har vært en av arbeidslederene på prosjektet med å flytte seter fra midten av øvre del av Frydenbø-tribunen og ned til der Store Stå har stått de siste sesongene. 

For denne sesongen blir de syngende supporterne på Store Stå flyttet opp under taket på Frydenbø-tribunen. På den måte vil lyden bli høyere og samkjøringen med «Felt Z» blir bedre. 

For å få til det er det mange seter som har blitt flyttet på. Den jobben har deltakerne Brannsjansen og Gatelaget stått for.  

– Det har vært noen utfordringer på veien. Blant annet med å sette de hvite setene på rett plass, slik at skriften på tribunen blir riktig. Men vi har fått det bra til, gliser Negaard. 

Og takket være jobben som er lagt ned av han, Gatelaget og Brannsjansen skal alt være klart i god tid før seriestarten mot Stabæk som er 13. april. Bataljonen og Bergens Glade Gutter har også bidratt i årbeidet, med å male der Store Stå skal stå.

Her kan du se reportasjen TV Vest laget om flyttingsarbeidet. 

Annonse fra Eliteserien: