Nå males nye Store Stå til seriestart

Den siste uken har Bataljonen og Bergens Glade Gutter hatt dugnad på Stadion. Store Stå males til seriestart.

Annonse:

– Det er fantastisk at så mange av våre supportere har stilt opp på dugnad. Nå begynner det virkelig å se bra ut og vi gleder oss veldig til seriestarten. De syngede supporterne har ønsket flytte opp til øvre del i lengre tid, og vi er glad for å få det til for neste sesong, sier daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen.

I fjor høst ble det bestemt at Store Stå fra kommende sesong skal holde til på øvre del av Frydenbø-tribunen. Tidligere har de stått nede like bak målet. 

Ved å flytte Store Stå opp vil lyden fra de syngende supporterne bli bedre, og samkjøringen med de som alt sitter på øvre blir bedre. 

— Store Stå blir utrolig fin! Vi gleder oss til å ta den i bruk, og håper flest mulig kommer for å lage liv og lyd. Det er veldig gøy at det er supporterne selv som står for arbeidet med å gjøre tribunen flott. Vi er også kjempestolte av Brannsjansen som har stått på med å skru ned setene på Øvre og sette de opp igjen på Nedre, sier leder i Bataljonen, Roger Lillebø-Hansen.

I disse dager blir tribunen malt rød. Før den tid har deltakere på Brannsjansen skrudd ned setene oppe og flyttet dem ned der Store Stå har stått tidligere.

IMG_0658

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: