Før kampen: Brann - Stjørdals-Blink

Rekordjakt og nok en opprykksfest på Stadion! Les deg opp om alt du trenger å vite før kampen mot Stjørdals-Blink.

Annonse:

​​​​​​​Brann tar imot Stjørdals-Blink i den 26. runden av OBOS-ligaen. Kampen spilles søndag 2. oktober klokken 14. Kampen sendes på Eurosport 1, Discovery+ og TV2 Play, samt NRK P1 Hordaland på radio.

Koket på tur vil ingen ende ta! Dette ble vår trettende borteseier på rad, for en lykke. I andre omgang viste vi hvordan en serieleder ubeseiret på tur oppfører seg i møte med en tabellnabo. Bang, bang, bang og 3-0 til Brann. Mathias Rasmussen, for en mann. Han svever over bakken, strør om seg med pasninger, vinner alle dueller og banker ballen i mål. Såklart Ståle må ta opp telefonen og ringe! 

Vi må koste på oss en liten oppdatering om rekordjakten vår. Før kampen mot Stjørdals-Blink er vi nå bare fire mål bak Bodø/Glimts rekord med 83 mål fra 2017, og med fem kamper igjen skal vi ha mye marginer i mot for å ikke smadre den. Ålesund sin poengrekord med 79 poeng fra 2019 er også godt innenfor rekkevidde, med fem runder igjen må vi ta minst ti av 15 poeng for å tangere eller gå forbi dem. 

K P
1 Brann 30 81
2 Stabæk 30 58
3 Start 30 54
4 KFUM 30 52

Vi har bare møtt Stjørdals-Blink en gang tidligere, i bortemøtet tidligere i år på MUS Stadion. Der hentet vi med oss tre poeng hjem til Bergen med en sen scoring av Mathias Rasmussen, etter å ha kommet under med 1-0 tidlig i kampen. 

Neste kamp i serien er borte mot Mjøndalen. Kampen spilles lørdag 8. oktober klokken 16. En liten påminnelse: partoutkort-salget for 2023 er i gang!

Kilder: altomfotball.no, tv2.no, nifs.no
Annonse fra Obos-ligaen: