Gjentar suksessen – møt spillerne etter neste hjemmekamp

Søndag 2. oktober klokken 14.00 er neste hjemmekamp på Stadion. Ta med familien eller laget på Stadion, og bli med på rekordjakt og møt spillerne for autografer og selfies etter kampen.

Annonse:

I sommer, etter kampen mot Stabæk på Stadion, ble det laget til en sone utenfor Sparebanken Vest-tribunen der Brann-spillerne møtte unge supportere etter kampslutt. 

Hundrevis av unge supportere fikk selfies, autografer og unike møter med spillerne. Det ble en kjempesuksess, og siden har Brann sett etter et passende tidspunkt for å gjenta det. 

Søndag 2. oktober spilles kampen mot Stjørdals-Blink klokken 14.00. Et perfekt tidspunkt for å ta med seg familien og unge supportere på. Enkeltbilletter til kampen kjøpes her.

– Vi gleder oss veldig til dette. Det var utrolig kjekt sist gang, og vi håper det kommer mange både på kampen og for å møte oss etter kampslutt, sier Brann-kaptein Sivert Heltne Nilsen. 

I tillegg til å møte spillerne etter kamp, vil det som vanlig bli Fanzone utenfor inngang 10, som åpner to timer før kamp. 

Større grupper, store familier og lag (over åtte personer) får også en spesialpris til denne kampen. For grupper koster billettene 100kr for voksne og 50kr for barn. Send e-post til [email protected] for å bestille gruppetilbudet. 

Brann kan også forlenge klubbrekorden sin antall seiere på rad, og det er fire mål opp til målrekorden for mestscorende lag i OBOS-ligaen noensinne. 

Partoutkortsalget for Eliteserien i 2023 er også i gang, og man kan allerede nå kjøpe det her for spesialpris.

Annonse fra Eliteserien: