Før kampen: Brann - Kongsvinger

Gu' kor herlig livet é! Les deg opp om alt du trenger å vite før kampen mot Kongsvinger.

Annonse:

Brann tar imot Kongsvinger på Stadion i den 16. runden av OBOS-ligaen. Kampen spilles mandag 25. juli klokken 18.00 og vises på Eurosport Norge, Discovery+ og TV2 Play, i tillegg sendes den også på radio på NRK P1 Hordaland.

Kjøp billetter til kampen her

Etter mandagens kamp mot Raufoss, som endte med en liten 5-0-seier er vi akkurat halvveis i årets sesong. Brann fra Bergen ligger øverst på tabellen, er ubeseiret og har elleve poeng ned til Stabæk og Ranheim som er plassert på andre- og tredjeplass. Sesongen til nå er et solid terningkast syv på banen og tribunen! Men vi fortjener det, gud som vi fortjener det. Og vi er for øyeblikket så gode at det nesten ikke går an. Deilig med Stadion igjen på mandag, akkurat nå skulle gjerne livet bare vært en evig Brann-kamp. 

K P
1 Bodø/Glimt 0 0
2 Brann 0 0
3 Fredrikstad 0 0
4 HamKam 0 0

Kongsvinger tar turen til Bergen og har virkelig skrudd opp volumet etter en litt lavmælt start på sesongen. De er ubeseiret i de seks siste kampene sine og kommer fra en 5-0 nedsabling av Stjørdals-Blink i forrige runde. Vi har også vært på besøk på Gjemselund tidligere i år, og tok med oss tre poeng (som alltid på bortebane) etter mål av Kniklas, Børsting og Finne. 

I nyere tid har vi hatt et godt tak på Kongsvinger og har vunnet de fem siste oppgjørene mot dem, selv om vi må tilbake til 2010 forrige gang vi møtte dem før denne sesongen. På Brann Stadion har Kongsvinger bit greit fra seg siden det første oppgjøret mellom lagene her i 1983. Brann har vunnet syv, Kongsvinger fem, og fire har endt med uavgjort.    

Kjøp billetter til kampen her

Siste fem kamper mot Kongsvinger:

  • 2021: Kongsvinger - Brann 1-3 Jensen Wassberg, Børsting, Finne
  • 2010: Brann - Kongsvinger 3-1 Vaagan Moen, Huseklepp x2
  • 2010: Kongsvinger - Brann 0-3 Solli, Vaagan Moen, Bakke
  • 1999: Kongsvinger - Brann 0-2 Ludvingsen, Kottila
  • 1999: Brann - Kongsvinger 5-4 Mjelde, Ylönen, Mjelde, Løvik, Pedersen

Allerede klokken 15.00 åpner Brannbutikken i BOB-tribunen, der man kan sikre seg supporterartikler. Klokken 16.00 åpner Fanzone utenfor inngang 10, der sesongpartnerne Sparebanken Vest, Fjordkraft og Coop stiller med aktiviteter, det samme gjør Bergen Fiber med sin fotballdart. 

Fotballpuben i Frydenbø-tribunen åpner også klokken 16.00. 

Neste kamp er borte mot Bryne på Jæren. Kampen spilles søndag 31. juli klokken 15.30. 

Kilder: altomfotball.no, tv2.no, nifs.no
Annonse fra Eliteserien: