Før kampen: Mjøndalen - Brann

Les deg opp om alt du trenger å vite før lørdagens kamp mot Mjøndalen!

Annonse:

Brann reiser til Viken(!) fylke for å møte Mjøndalen i Eliteseriens 21. runde. Kampen spilles lørdag 17. oktober klokken 18.00 og vises på Eurosport Norge og Dplay.

Denne sesongen føles litt Benjamin Button-aktig ut. En sesongstart så lenge på overtid at det grodde mose på første kamp. Så fulgte et intensivt av-og-på-program gjennom sommeren med så godt som ingen tilskuere på Stadion. Nå nærmer vi oss sesongens svanesang, men føler oss yngre og friske igjen og tilskuere på arenane er tredoblet. La oss håpe utviklingen forsetter og at vi i den siste serierunden i 2020 er som små barn, med barnslig glede og entusiasme for klubben vi elsker og at flest mulig av oss får lov å komme tilbake på Stadion.

Etter en realtivt jevn kamp mot Molde for noen uker siden har det vært 13 dager med landskamper og OBOS-ligaen. Det er ikke helt det samme uten Brann! Vi kommer til Mjøndalen med fem kamper uten seier, men alle gode ting er seks. Vi er også veldig lystne på å revansjere tapet fra ganske nøyaktig to måneder siden, da et Mjøndalen med en avslutning på mål stakk av med en 0-1-seier. 

        

I nyere tid har det ikke vært så veldig mange møter mellom lagene, og Brann sin forrige seier mot Mjøndalen kom høsten 1992 en drøy måned etter at TV 2 hadde sin første sending. Så nå er det på høy tid med tre poeng mot bruntrøyene igjen!

Seneste fem møter:

  • 2020: Brann - Mjøndalen 0-1
  • 2019: Mjøndalen - Brann 2–1 Bamba
  • 2019: Brann - Mjøndalen 0–0
  • 2017: Mjøndalen - Brann (NM) 1–0
  • 2014: Mjøndalen - Brann (Kvalifisering til Tippeligaen) 3–0

Registrer deg i målklubben før lørdag kl. 18.00 og bli med i trekningen av mange fine premier.

Skader og suspensjoner 

Hos Brann er Vegard Forren, Amer Ordagic og Markus Pettersen ute. Daniel Pedersen er og trolig ute. 

For Mjøndalen er spissen Ibrahim Shuaibu ute med en skulderskade. Midtbanespiller Tony Brochmann er tilbake i trening etter en skade, men mangler kamptrening. 

Neste kamp er på Stadion mot bæringene fra Stabæk. Kampen spilles søndag 24. oktober klokken 20.30. 

Kilder: Altomfotball.no, fantasy.eliteserien.no, fotball.no, nifs.no, tvkampen.com

Kort ned ventetiden til kamp med denne videoen her:


Annonse fra Eliteserien: