Fantastisk start for Fantasy-eksperten

Branns Fantasy-ekspert Terje Bru Markhus har fått en strålende åpning på sesongen.

Annonse:

Med 27. plass i Norge kan vi trygt si at tipsene som er delt med Brann-supporterne har truffet. Dette gir de som deltar i Eliteserien Fantasy ekstra gode grunner til å notere seg tipsene før helgens runde.

Det er kamp i denne runden allerede fredag klokken 19.00, noe som betyr at byttefristen i Eliteserien Fantasy er klokken 18.00.

Her er Terjes tips:

Vi gikk for to kapteiner med Ohi Omoijuanfo og Magnus Wolff Eikrem sist, og begge leverte knallgodt.

Planen var å bruke wildcard nå, men med så pass mye usikkerhet rundt flytting av kamper senere i vår på grunn av U20-VM er både to og tre bytter høyaktuelt (-4 og -8 poeng). Jeg har så mange på laget mitt jeg vil beholde, så det å bruke wildcard føles unødvendig.

Kapteinsvalg denne runden

Kapteinsvalget blir Magnus Wolff Eikrem (Molde mot Bodø Glimt borte): Eliteseriens beste spiller er virkelig i form om dagen og har levert fantastisk i de tre kampene han har spilt. Vil nesten overraske om han ikke får målpoeng i Bodø.

Matthias Vilhjalmsson (Vålerenga mot Tromsø hjemme): Tåler han tre kamper på en uke? Jeg tror han gjør det og at Vålerenga slår tilbake i denne kampen.

Jørgen Strand Larsen (Sarpsborg 08 mot Lillestrøm hjemme): Det største spisstalentet i eliteserien. Jeg tror det kommer målpoeng i denne kampen og ser på ham som et godt kapteinsalternativ i denne runden.

Følg @esnjonas på Twitter for å holde deg oppdatert på skader.

Annonse fra Eliteserien: