Blir Branns egen Fantasy-ekspert

Gjennom hele 2019-sesongen skal Terje Bru Markhus dele sine ekspert-tips for Eliteserien Fantasy med Brann-supporterne.

Annonse:

Da fjorårssesongen var avsluttet sto Markhus igjen som vinneren blant alle Brann-supportere som deltok i Eliteserien Fantasy. Uavhengig av favorittklubb ble han nummer to blant de rundt 60.000 som deltok i det populære spillet.

Nå er han begynt å forberede en ny sesong, og denne gangen skal han dele kunnskapen sin med andre som spiller Fantasy. Markhus sine manager-tips vil nemlig bli publisert på Brann.no.

- I fjor gikk det veldig bra med 2. plass totalt. Nå håper jeg å kunne bidra med gode tips til Brann-supporterne, forteller han.

- Hvordan blir man god i Fantasy?

- Man må være interessert og selvsagt se mye fotball. Så må man følge godt med i de kanalene der det finnes aktuell informasjon, for eksempel på Twitter, forteller 35-åringen som til daglig er Spar-kjøpmann på Valen i Kvinnherad.

Han er også habil pokerspiller, og selvsagt Brann-supporter.

Saken fortsetter under:

Eliteserien Fantasy

  • I Eliteserien Fantasy skal du plukke ut ditt eget lag, og kjempe mot kolleger, venner og fiender om å samle flest mulig poeng gjennom eliteseriesesongen.

  • Du får 100 millioner til rådighet og setter sammen til et lag bestående av 15 spillere. Laget må inneholde to målvakter, fem forsvarsspillere, fem midtbanespillere og tre spisser.

  • Laget kan ikke inneholde mer enn tre spillere fra samme eliteserielag, og de spillerne det er forventet flest mål og assist fra, er de som er prissatt høyest, slik at utfordringen blir å komponere et lag med poengsankere i alle ledd.

  • Før hver runde får du muligheten til å gjøre endringer på laget, der det første byttet er kostnadsfritt, mens bytter ut over dette vil koste fire poeng fra totalscoren man har samlet.

  • I løpet av sesongen har du tilgang til tre «chips» som kun kan brukes én gang hver og det er du som bestemmer når du vil bruke dem på ditt lag.

  • Rik onkel lar deg gjøre så mange bytter du vil, med ubegrenset budsjett. Laget ditt endres tilbake ved neste spillrunde.

  • Spissrush - doble poeng på alle spisser.

  • To kapteiner - visekapteinen får også doble poeng.

En viktig del av tipsene hans blir selvsagt hvilke Brann-spillere han anbefaler folk å ha med på Fantasy-laget sitt, samt identifisere andre smarte trekk man kan gjøre.

- Det blir veldig kjekt, og jeg håper jeg kan bidra på en god måte, forteller Markus, som vant partoutkort til årets Brann-sesong ved å bli nummer to i Norge i fjor.

De første Fantasy-tipsene kommer på Brann.no inn mot seriestarten som er 30. mars.

Spill Fantasy

Bli med i SK Brann Fantasy ekspertliga.

Å bli med i ligaen er enkelt! Det er bare å klikke her, så vil du bli automatisk lagt til etter at du har registrert et lag i spillet:

Du burde ikke trenge ligaens kode, men her har du den (for sikkerhets skyld): 1317-3664

Vito fantasy
Annonse fra Eliteserien: