Derfor fornyet de partoutkortet: – Jeg ønsker å støtte Brann. Uansett resultater.

Partoutkortfornyelsen for 2021 er nå i gang. Her forteller fire av de første som fornyet om hvorfor de allerede har sikret seg plass i 2021.

Annonse:

Nærmere 1500 personer har allerede fornyet sitt partoutkort for 2021. Her forklarer fire av dem hvorfor: 

Inge Glambek (69) – SPV-tribunen 

Hovedgrunnen til at jeg fornyer partoutkortet er at jeg ønsker å støtte Brann. Uansett resultater. Fotball sitter dypt i oss. Min generasjon (jeg er 69 år) spilte nok mer gatefotball enn det gjøres i dag, nå er det mer organisert fotball. Men det er ingen forskjell når det kommer til betydningen denne sporten har. Det har med tilhørighet å gjøre også. Behovet for å oppleve tilhørighet og fellesskap er sterkt. Det opplever vi på Staddaen.

Jeg sto i mål på ett av guttelagene til Brann i -62 og -63. Det var flere guttelag, i dette store nabolaget ville jo alle spille i Brann. Og vi var mange som var både på junior- og old boys- kamper, og som «smet» oss på søndagskampene. Det siste var en egen sport. Hos meg er Brann en tilstand i sjelen. Jeg merker det på humøret både når vi vinner og når vi taper. Jeg har vært der i mer enn 60 år og det er ingen grunn til å stoppe nå.

Torbjørn Rogde (57) – Frydenbø-tribunen – Store Stå

Først og fremst for å støtte til Brann, lagets spillere og støtteapparat. Særlig i vanskelige tider trenger laget støtten, og det er nok av medgangssupportere som møter opp i rødt når det går bra, men som forsvinner når det butter imot.

Videre har jeg savnet stemningen som bygger seg opp fra en time før kampstart med stadig fullere tribuner, forhåpningen og noen ganger å komme over skuffelsen når det ikke gikk helt som det skulle. Nå håper jeg at 2021 blir et år hvor vi har lagt koronarestriksjoner bak oss, kan leve som normalt og omgås som normalt, juble uhemmet over flotte mål og stønne skuffet når den sniker seg utenfor. 

Silje Mæland Nesheim (26) – Frydenbø-tribunen – Store Stå

Jeg har valgt å fornye partoutkortet mitt i 2021 først og fremst for å støtte klubben økonomisk. Jeg håper også på bedring i Korona-situasjonen slik at jeg får sett flere kamper fra tribunen neste år.

 

 

 

 

Atle Wedaa (61) - SPV-tribunen

Hovedgrunnen for at jeg fornyet Partoukortet har flere grunner, men min lidenskap for Brann var nok hovedgrunnen. Så kan man jo si at ved å fornye partoukortet allerede nå, midt i koronapandemien og hvor både laget og vi supportere er rammet i form av en kraftig amputert mulighet for å komme seg på kamp, kanskje er rimelig risikofylt?

For selv om vi alle håper at koronaen snart skal slippe taket, så er det jo ikke gitt at neste sesong blir normal og at det ikke blir begrensninger på antall tilskuere på kamp?

Vel i et slikt scenario, ble det for meg enda viktigere å kunne støtte klubben i mitt hjerte, på min måte nettopp med å fornye partoutkortet.

Min viktigste trigger for å fornye partoutkortet (i tillegg til alt som er nevnt over) er troen på laget. Troen på at Kåre og Eirik, skal løfte denne klubben til gamle høyder.

At vi får "fremoverlent fotball" med spillere som løper helt fremme i skoene. Et lag som tør å angripe, tør å styre kamper, tør å være favoritter og si det høyt og ikkje minst at gullet på ny kommer hem! Eg gleder meg både til fortsettelsen i år og til neste sesong.

Annonse fra Eliteserien: