Setter ned prisen på alle partoutkort for 2021

Fornyelsene av partoutkort for 2021-sesongen er i full gang. Alle plassene på Stadion blir billigere enn i 2020, man kan dele opp betalingen og få refusjon om koronapandemien legger begrensninger på den første seriekampen.

Annonse:

Onsdag 18. november åpnet Brann for fornyelser av partoutkort for 2021. 

En viktig endring i år er at Stadion er delt opp i tre soner (se eget sonekart nederst), slik at det er enklere for supporterne å forstå hva de forskjellige plassene koster. Stadion er delt opp i premium-plasser (mørke felter), familieplasser (rosa felter) og syngende supportere (røde felter):

Stadionkart_2021

Prisene på de forskjellige kategoriene er delt opp i tre kategorier som er voksne, barn (5-17 år) og honnør. Barn under fire år er gratis. Alle partoutkortene i alle kategorier er billigere i 2021 enn de var i 2020. 

 

Prisbildet 2021

På nåværende tidspunkt er det bare de som har hatt partoutkort i 2020 som kan fornye. Det er begrenset til 5000 partoutkort for 2021, med tanke på usikkerheten rundt koronaviruset. I løpet av desember vil det bli åpnet opp for nysalg. 

I tillegg til billigere plasser på hele Stadion, er også dette nytt for 2021: 

  • Delbetaling. Best pris på partoutkort får man frem til nyttår. For å gjøre det enklere for folk å sikre seg fast plass på Stadion kan man dele opp betalingen i fire avbetalinger. Mer info her. 
  • Heving av kjøpet. Alle partoutkort selges med et forbehold om at dersom man ikke får anledning til å delta på sesongens første kamp på grunn av  pandemien, vil man få anledning til å heve kjøpet. Mer info her.

Alle som hadde partoutkort i 2020 skal ha fått e-post med fornyelses-lenke. Om ikke kan man ta kontakt med Brann her. Her er alt du trenger å vite om partoutkort for 2021-sesongen.

Stadionkart_20201_Oppdeling2

 

Annonse fra Eliteserien: