Bli med på Karadas sin avskjedskamp

Azar Karadas sin siste kampdag som Brann-spiller blir hjemme mot Viking, søndag 1. desember. Det samme gjelder kaptein Vito Wormgoor.

Annonse:

Karadas kom til Brann på slutten av 1990-tallet og har gjennom tre perioder, og nesten fire tiår, spilt over 250 kamper for klubben. Han har tatt seriegull, rykket ned og rykket opp igjen. Han har scoret mål, han har avverget mål og han har vunnet hjertet til supporterne for sin oppofrende innsats. 

I starten av oktober fikk 38-åringen beskjed om at kontrakten hans ikke blir forlenget. Mot Viking skal Karadas takkes av for sin innsats i Brann. 

Det samme skal kaptein Vito Wormgoor. Hans kontrakt går ut ved nyttår og han har ikke kommet til enighet med Brann om å forlenge avtalen. Nederlenderen kom til Brann før 2017 sesongen og han har spilt 85 kamper i norske turneringer (serie og cup) og scoret elleve mål. Han får også med seg to kvalifiseringskamper til Europa League. 

Før kamp blir begge takket av med en markering og utdeling av gaver. Etter kamp vil de ta runden og takke publikum på tribunene. 

I tillegg er kampen første søndag i advent og vi går inn i førjulstiden. Derfor skjer det mye ekstra knyttet opp mot kampen:

  • Gavedryss: I pausen vil det bli masse flotte gaver til publikum fra Branns partnere. Blant tingene du kan vinne er partoutkort for 2020-sesongen, drakt fra Azar Karadas og gavekort fra Fjord Line.   

  • Kom i julestemning før kamp. I tillegg til en rekke aktiviteter og konkurranser har vi hørt rykter om at Gullbrann skal finne på noen julesprell for de fremmøtte i Fanzone. 

Kampen mot Viking spilles søndag 1. desember klokken 18.00 og billetter finner du her.

 

Annonse fra Eliteserien: