Petter (65) er førstegangskjøper av partoutkort

Over 55 år etter at han så sin første Brann-kamp på Stadion har Petter Tresselt (65) valgt å kjøpe partoutkort for første gang.

Annonse:

– Jeg syns det har vært mye negativitet rundt Brann i det siste. Nå trenger klubben støtte og derfor har jeg nå kjøpt partoutkort for første gang, sier Tresselt. 

65-åringen jobber som områdeleder i byrådsavdelingen for barnehage, skole og idrett. Fra januar av blir han pensjonist og i 2020 har han sikret seg plass på den nye Fjordkraft-tribunen. 

– Jeg har tid og anledning til å gå på alle kamper nå. Plassen jeg har valgt er litt nærmere Frydenbø-tribunen slik at jeg kommer tettere på stemningen også, sier Tresselt. 

Da Tresselt var innom Stadion for å kjøpe sitt partoutkort møtte han også på daglig leder, Vibeke Johannesen. 

– Vi er glade for alle som kjøper partoutkort, både de som har vært med oss gjennom mange år og personer som Petter som kjøper for første gang. Denne sesongen har ikke gått slik verken vi eller supporterne ønsket. Nå skal vi avslutte på best mulig måte og så skal vi jobbe godt gjennom vinteren for å være godt forberedt til en ny og spennende sesong i 2020, sier Johannesen. 

Partoutkortsalget for neste sesong er godt i gang og frem til 1. desember er de beste prisene tilgjengelig. All informasjon om både nykjøp og fornying finner du her.  

Annonse fra Eliteserien: