Åpent nettmøte om underlag på Stadion og treningsforhold

Brann inviterer supportere og medlemmer til et åpent nettmøte om underlaget på Stadion.

Annonse:



Møtet blir digitalt og skjer mandag 18. januar klokken 18.00. På grunn av gjeldene koronarestriksjoner og at alle som vil delta skal få muligheten, blir møtet holdt digitalt. De som vil komme med innspill kan delta via Zoom. 

Daglig leder Vibeke Johannesen, samt Brann-styret vil være med på det digitale møtet. Det vil bli forklart hvorfor Brann vurderer kunstgress, med bakgrunn i arbeidet som er gjort og hvordan de faktiske treningsforholdene er. Johannesen vil ha en grundig gjennomgang. 

Slik blir møtet:

De som vil komme med innspill og spørsmål direkte i møtet må delta via Zoom. For dem som ikke ønsker taletid i møtet ligger det en lenke til sendingen av møtet lengre nede i saken. 

Det er 100 personer som kan registrere seg på Zoom og få taletid. Man må melde seg på innen mandag klokken 12.00. Fristen er nå ute. Alle som vil ha taletid i Zoom-møtet må stille sine spørsmål med lyd og bilde på, om dette ikke fungerer går man videre til neste deltaker. Test lyden på forkant her. Alle som har meldt inn at de vil stille spørsmål vil få tilsendt lenke med møte-ID og passord på e-post i løpet av ettermiddagen på mandag. 

For dem som ikke har registrert innen mandag klokken 12.00, og ikke vil stille spørsmål muntlig, kan gjøre det skriftlig gjennom frå nå og underveis i møtet via denne lenken. 

Her kan du se spørsmål som allerede er sendt inn. 

Viktig i Zoom-møtet: 

  • Taletiden er to minutter per person. 
  • Alle som ikke prater må skru av mikrofonen og videoen sin. 

For de som vil følge møtet, men ikke ønsker å si noe, kan man følge nettmøtet via YouTube. 

Flere av spørsmålene som vil bli besvart i møtet er allerede nevnt i artiklene det er linket til under. Les gjerne gjennom dem før du stiller spørsmål: 

Annonse fra Eliteserien: