Erland (18) inn på E-sportlaget

Samme dag som den nasjonale eSerien ble lansert, signerte Erland Lie Bjørneberg som Branns andre E-sportspiller.

Annonse:

18-åringen kommer til å utgjøre Branns lag i 2019 sammen med den mer etablerte landslagsspilleren Anders Rasmussen, som var Branns første E-sportspiller noen sinne.

Erland er selvsagt både stolt og forventningsfull, og ser på muligheten til å representere Brann som en spennende oppgave:

- Kjempekult! Det er nesten litt uvirkelig at jeg skal spille for Brann, forteller Lie Bjørneberg, til vanlig elev på Langhaugen videregående skole og aktiv fotballspiller i Minde.

Vant Branns første turnering

I forbindelse med FIFA-turneringen Brann arrangerte i samarbeid med Playwell 10. februar ble det lokket med en plass på Branns E-sportlag til en av deltakerne som både viste spill på høyt nivå, som hadde den rette personligheten og fremsto som en passende partner til Anders Rasmussen.

Erland Lie Bjørneberg vant turneringen, og innrømmer at han deltok i håp om å bli en del av Brann-laget.

Saken fortsetter under bildet av Erland sammen med Branns kommersielle leder Camilla Schutz.

- Det var den egentlige årsaken til at jeg meldte meg på. Men jeg visste ikke hvordan nivået var, og ante derfor ikke om jeg kunne bli best, forteller han.

Interessant for næringslivet

Branns kommersielle leder, Camilla Schutz, synes Erland passer inn i den profilen Brann har sett for seg på E-sportlaget.

- Nå får vi en etablert spiller i Anders, som er landslagsspiller for Norge, pluss en litt ferskere og veldig talentfull spiller i Erland. De kommer til å utgjøre et godt team når eSerien starter 9. april, mener hun.

Med laget komplett og eSerien lansert, jobber Brann med potensielle samarbeidspartnere som vil være med på den spennende nysatsingen.

- Fotball er Norges mest populære sport, mens E-sport er verdens raskest voksende sport. Vi opplever at bedriftene er nysgjerrige på hvordan de kan lykkes sammen med oss på denne satsingen.

- Både etablerte samarbeidspartnere og helt nye bransjer kan være aktuelle E-sportpartnere for Brann, forteller Schutz.

Vil din bedrift vite mer om mulighetene rundt Branns E-sportsatsing? Ta kontakt!


Annonse fra Eliteserien: