Jakter ny spiller til FIFA-laget

I samarbeid med Playwell arrangeres det FIFA-turnering der målet er å finne en ny Brann-spiller.

Annonse:

Turneringen spilles hos Playwell søndag 10. februar. Der befinner Branns første E-sport-spiller seg, nemlig Anders Rasmussen, norgesmesteren som nylig signerte for klubben.

Les mer om Anders Rasmussen her

Det vil være en innledende runde med puljespill der vinneren av hver pulje går videre til et sluttspill. For å få gjennomført hele turneringen på èn dag, vil maksimalt 64 spillere få delta. Dersom flere enn 64 melder seg på, vil arrangøren plukke ut dem som får mulighet til å delta.

Det er gratis å melde seg på. Alle som melder seg på vil bli kontaktet av oss med beskjed om de har fått plass i turneringen. Påmeldingen er åpen frem til onsdag 6. februar. Bruk skjemaet nederst i artikkelen.

Utvalgte kamper i sluttspillet, pluss finalen, vil bli streamet.

Dette får vinneren

Vinneren av turneringen får årets Brann-drakt og partoutkort på Stadion til 2019-sesongen. Vedkommende får også muligheten til å spille en kamp mot Brann-spiller Anders Rasmussen, som er til stede under turneringen.

I tillegg til dette er Anders Rasmussen og Brann på jakt etter en ny lagkamerat. Dette blir ikke nødvendigvis vinneren av turneringen. Vi ønsker å finne en spiller som utfyller Anders, som kan bli en profil for Brann, og som kan være et godt reisefølge på turneringer, samt være 16 år eller eldre.

Den utvalgte kan heller ikke bo lenger enn én times reise unna Brann Stadion, så dette er ett av kriteriene for å delta. En av de åtte som går til sluttspillet blir altså Anders Rasmussen sin lagkamerat, med forbehold om at man oppfyller kriteriene.

I tillegg til Anders Rasmussen vil det være en jury bestående av personer fra Brann og Playwell som velger ut den nye spilleren til Brann sitt E-sport-lag.

Kriteriene for å melde seg på:

  • 16 år eller eldre
  • Maks 60 minutters reisevei til Brann Stadion
  • Være tilgjengelig i helger, for eksempel kampdager på Stadion
  • Spille turneringen søndag 10. februar hos Playwell, Sparebanksgaten 2, 5017 Bergen.
playwell Logo rød

Er du den vi leter etter?

Meld deg på via skjemaet under:

Annonse fra Eliteserien: