Speaker Remi Taule

Verdens beste speaker er også med

Først verdens beste keeper. Nå fortsetter verdens beste speaker også!

Annonse:

Spillerne Bismar Acosta, Steffen Lie Skålevik og Piotr Leciejewski, samt trener Lars Arne Nilsen, har i tur og orden gjort det klart at de trives og vil bli med på fortsettelsen også.

Det gjelder ikke bare verdens beste keeper og de andre på den sportslige avdelingen. Verdens beste speaker, Remi André Taule. vil også bidra til å gi publikum lidenskapelige øyeblikk.

- Jeg er klar for min åttende sesong, forsikrer han.

Med 15 seriekamper per år, pluss litt cup og treningskamper, så snakker vi nok rundt 130 kamper så lang for den stødige speakeren, og Remi håper det blir mange flere.

- Opplever du det som en jobb eller lidenskap?

- Definitivt en lidenskap. Selv etter syv sesonger opplever jeg det som en ære å være stemmen på Stadion. Jeg lever og dør med Brann. Entusiasmen avtar på ingen måte, forsikrer han.

Det er en ære å være stemmen på Stadion

— Speaker Remi André Taule

Etter fem sesonger med relativt svake resultater har de to siste sesongene vært en opptur. Å få presentere sølvvinnerne var et foreløpig høydepunkt for Remi, spesielt med tanke på at Brann var nyopprykket.

God dialog med supporterne

Taule er supporter selv, og han synes dialogen med folk på tribunene på Stadion er god. Han liker også å jobbe med alle andre som legger ned en innsats for Brann:

- Det er utrolig gøy å jobbe sammen med de andre frivillige på Stadion på kampdag, alt fra storskjerm-medarbeidere, fotografer og andre engasjerte medarbeidere.

I Brann kaller vi ham verdens beste speaker. Det synes Remi er kjekt. Men for ham er det ingen sannhet.

Terje Bøe og Remi Taule.PNG
TO GODE SPEAKERE: Remi Taule sammen med speakerlegenden Terje Bøe.

- Terje Bøe er den største. Jeg er oppvokst den tiden da Terje sto på hender og skapte liv på tribunene. Han var legendarisk, og man kan ikke gjenskape det han gjorde, roser Taule.

Foruten disse to har Erik Hanøy også lang fartstid som speaker, mens Arne Tvedt hadde oppgaven én sesong.

Terje Bøe er den største

— Speaker Remi André Taule

Taule gleder seg til Eliteserien 2017 sparkes i gang.

- Du trenger vel noen treningskamper for å være i form til seriestart?

- Ja, jeg håper jeg får sjansen som speaker i noen av treningskampene. Det er viktig at pausen mellom sesongene ikke blir for lang, smiler han.

>> Kjøp partoutkort til 2017-sesongen

Remi_Taule-7561.jpg
GLEDER SEG: Remi Taule skal være speaker på Stadion i 2017 også - selvsagt.
Annonse fra Eliteserien: