Vi vil høre din Brann-historie

Hva er ditt beste Brann-relaterte minne? Del det med oss og andre supportere!

Annonse:

Savn. Det er en følelse mange sitter med i disse dager. Savnet etter en normal hverdag, etter å kunne samles og klemme de man er glad i.

Og å kunne gå på fotballkamp.

Med koronasituasjonen er det eneste vi vet per nå at det ikke blir spilt fotball i Norge før tidligst 15. juni. Derfor ønsker vi å kutte ned ventetiden med litt mimring.

Derfor inviterer vi alle Brann-supportere til å dele sine Brann-opplevelser med oss og andre supportere.

Er det en kamp du husker ekstra godt? En scoring? En fergetur? Første gang du gikk på Stadion? Da du gikk like før slutt, og matchvinnerscoringen kom på overtid? Eller møtte du kanskje din kjære på Brann-kamp?  

Slik fungerer det

Mens vi venter på seriestart vil vi jevnlig dele historier fra dere på brann.no. Hvor ofte historiene blir publisert avhenger av hvor mange som sender inn. 

Har du en historie du vil dele? Da tar du frem datamaskinen eller mobilen og skriver den ned. Ikke så glad i å skrive? Da kan du filme deg selv mens du forteller om ditt minne (film i liggende format). 

Så sender du den inn til medieansvarlig Thomas Brakstad på e-post [email protected]. Legg gjerne ved et bilde fra det aktuelle minnet (om du har det). 

Her er det opp til den enkelte hva som sendes inn. Trenger du litt inspirasjon anbefaler vi å lese denne saken med historien til familien Berge.

Vi ser frem til å høre din historie!

Annonse fra Eliteserien: