Verdt å vite før du går på Stadion

Vi har samlet noen praktiske opplysninger for dere som skal på stadionkamp 2. påskedag.

Annonse:

Avspark: Kampen mot Vålerenga har avspark klokken 20.00. Dørene åpner én time før kampstart og vi oppfordrer alle til å komme tidlig for å varme opp sammen med spillerne. Laget løper ut på gresset nøyaktig 40 minutter før avspark. Bli med, skap god stemning allerede da!

Innganger på Stadion

Tidligere var det fem innganger på Fjordkraft-tribunen. Nå er det én hovedinngang. Dette er inngang 3 som ligger i svingen mellom Fjordkraft- og Frydenbø-tribunen. Brann har egne verter som guider de som benytter den nye tribunen for aller første gang.

Rullestolbrukere benytter inngang 4, ved siden av inngang 3.

Bortesupportere bruker inngang 5, i svingen mot BOB-tribunen. Bussene med VIF-fans som kommer fra Oslo kjører helt til inngangen.

På Frydenbø-tribunen er det fremdeles kun inngang 10 som er operativ (ved nymarksbanen).

Kiosker på Frydenbø: Det er flere kiosker i svingen mot Sparebanken Vest-tribunen og en helt ny kiosk i svingen mot Fjordkraft-tribunen.
 
Toaletter på Frydenbø: Benytt toalettene i inngang 10 og 11.

Brannbutikken er i BOB-tribunen

Hovedinngangen til BOB-tribunen er inngang 7 som ligger i svingen mot Sparebanken Vest-tribunen.

Rullestolbrukere som har kjøpt billett til BOB-tribunen benytter inngang 6 (tidligere inngang 7x) ved Brannbutikken.

Brannbutikken er åpen før kamp, i pausen og i 30 minutter etter kamp. Her kan du kjøpe drakter, skjerf, luer og ellers alt man trenger for å være kledd for kamp.

SPV-tribunen har bar

Hovedinngangen til Sparebanken Vest-tribunen er inngang 8, i svingen mot BOB-tribunen.

De som skal være gjester i våre VIP-losjer, i restauranten Brannbørsen eller Kremmerhuset benytter inngang 9, midt på Sparebanken Vest-tribunen.

Alle som har plasser i Brannallmenningen kan benytte Bakrommet Pub på kampdag. Baren er tilgjengelig for alle på Sparebanken Vest-tribunen fra én time før kampstart og til cirka en time etter kampslutt. 

På utvalgte kamper vil alle på Frydenbø-tribunen også kunne benytte Bakrommet Pub før og etter kamp.

Reis kollektivt

Man kan ikke bruke fjorårets plastkort. Alle som har kjøpt partoutkort skal ha fått en SMS og en epost fra Ticketco med en ny QR-kode for sesongen 2019.

Det er ikke anledning til å parkere ved Stadion. På kampdag er alle plasser i bruk. I området rundt Stadion er det soneparkering, så vi anbefaler alle å benytte seg av kollektiv transport. Nytt i år er at Bergen kommune har satt opp bysykkelstativ på Nymark. Et godt alternativ for de spreke. 
 
Billettboden åpner to timer før kampstart. Vi forventer litt pågang til denne kampen, så vær ute i god tid om du skal kjøpe plastkort. Velkommen på kamp!

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: