Fantasy-tips: Må vurdere Berisha

Branns faste Fantasy-ekspert Terje Bru Markhus ber deg vurdere Veton Berisha på laget nå.

Annonse:

Etter suksess i runde 2 ble den tredje runden ble litt skuffende. Elba Rashani fra Odd og de tre spissene jeg valgte ut leverte varene, det gjorde ikke resten av laget.

Jeg tok -4 for å få inn Elba Rashani og Jørgen Strand Larsen, og endte opp med 47 poeng. Vurderer sterkt å ta inn Branns Veton Berisha for Moldes Eirik Hestad til denne runden, da jeg tror Brann kommer til å slå tilbake og vinne mot Vålerenga.

Kapteinsvalgene denne runden:

Det ser ut til at fordelen med hjemmebane i årets eliteserie er svært stor. Derfor synes jeg Rashani peker seg ut som et godt kapteinsvalg. 

Jeg blir veldig overrasket om ikke Viking får seg en nedtur snart, mens Odd ser veldig solide ut. Hadde Torgeir Børven vært på laget mitt, så hadde jeg trolig gått for ham.

Ranheim ser ut som det laget folk trodde kom til Eliteserien i fjor. De har hatt et relativt greit kampprogram og står likevel kun med ett poeng. Kristiansund er bunnsolide hjemme og deres målvakt Sean Mcdermott kan være et spennende valg. Han holdt nullen hjemme mot Vålerenga og da bør han klare det mot Ranheim også.

FK Haugesund har sett bedre ut enn jeg trodde de kom til å være. Jeg blir overrasket om ikke Ibrahima Wadji får med seg målpoeng fra hjemmekampen mot Stabæk.

Oppfordrer alle til å ta turen til Brann Stadion for å se kampen mot Vålerenga 2. påskedag klokken 20.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: