Unngå kø for å kjøpe billett – kjøp alt nå på nett

For å komme inn på dagens bursdagskamp er det eneste man trenger kampbillett. For å slippe kø i billettboden bør man kjøpe billett på nett!

Annonse:

Alle koronarestriksjoner, krav om avstand, koronapass og hurtigtest er historie. Det betyr at det eneste man trenger for å gå på Stadion i kveld er en kampbillett. 

Det kjøper man her.
 

Billettboden på Stadion (i SPV-tribunen ved inngang 9) åpner klokken 16.00. Der kan det bli kø opp mot kampstart, så for å slippe køen er det best å kjøpe sin billett allerede nå på nett

  • Viktig info til partourkort-innehavere: Til dagens kamp kan man ikke bruke sitt faste sete. Alle har fått tilsendt en lenke hvor man henter ut billett til dagens kamp. Fra neste kamp kan man bruke sitt faste sete. 

Dagens kamp mot Kristiansund er viktig i kampen mot å unngå nedrykk, men det er også Brann sin 113-årsdag. Derfor skjer det litt ekstra før og under kampen. 

  • Puben i Frydenbø-tribunen er åpen for alle som skal på Stadion fra klokken 15.00. Den er åpen for tilskuere på Frydenbø-tribunen i pausen. 
  • Brannbutikken i BOB-tribunen er åpen fra klokken 15.00, i pausen for de på BOB-tribunen og 30 minutter etter kampslutt. Der kan man sikre seg den nye bortedrakten, blant annet. 
  • Dræggens buekorps vil stå espalier utenfor Stadion før kamp. 
  • I pausen blir det Kahoot-quiz på storskjermen der man kan vinne en signert drakt fra kampsponsor SPV. 
  • På Branns Facebook-side kan man fra kampstart stemme på Branns beste spiller, og vinne trådløse ørepropper fra Bergen Fiber. 
  • I SK Brann-appen kan man delta i bildekonkurransen og vinne et gavekort på 1000kr fra Telia. 

Visste du at du kan lese om alle årene i Branns 113-årige historie på denne siden? Her er historiske bilder og historier fra alle årene siden stiftelsen i 1908. 

Ofte stilte spørsmål om billetter/partoutkort:


JEG HAR PARTOUTKORT. KAN JEG BRUKE MITT FASTE SETE? 

Til den førstkommende kampen mot Kristiansund bruker du den billetten du har hentet ut. Har du for eksempel hentet ut fire billetter med ett sete mellom, kan alle fire sitte sammen uten å ha setet mellom. Vi kommer ikke til å selge plassene imellom dere. 

HVORFOR KAN JEG IKKE BARE BRUKE MITT FASTE SETE? 

Da billettene til kampen ble lagt ut for salg/partoutkortinnehavere kunne hente ut sine plasser, var det krav om ett sete mellom. Det er mange som har hentet ut/kjøpt billetter allerede, og det å flytte rundt på alle er en for stor jobb før søndag. 

DET STÅR PÅ SIDENE DERES AT JEG MÅ TESTE MEG FOR KORONA ELLER HA GRØNT KORONASERTIFIKAT. MÅ JEG DET? 

Nei. Den informasjonen på brann.no er utdatert og gjelder ikke lengre. Alle med kampbillett kan møte opp som normalt på søndag, og trenger verken grønt koronasertifikat eller å avgi hurtigtest. 

NÅR KAN JEG BRUKE MITT FASTE SETE/PLASS? 

Til neste hjemmekamp mot Stabæk, søndag 17. oktober klokken 17.00, kan alle bruke sine faste plasser. 

Annonse fra Eliteserien: