Toppscoreren er i gang igjen

I fjor var han lagets toppscorer. Mot Godset var Kristoffer Barmen frempå igjen.

Annonse:

Med sine åtte mål i 2017-sesongen slo Barmen sin egen scoringsrekord og ble Branns mestscorende spiller. I år er det nok mange som forventer at Steffen Lie Skålevik overtar tronen.

Men da Lie Skålevik endte målløs, noe han ikke har opplevd en eneste gang tidligere i år, var det nydelig å se at Barmen var på plass foran Godset-målet og ordnet scoringen som berget ett poeng helt på tampen.

- Vi er gode i denne kampen og skulle helst hatt med oss tre poeng herfra. Men du merket på stemningen i garderoben at vi egentlig er fornøyde med det ene poenget. Vi kom under med ett mål mot slutten og måtte kjempe for å utligne. Da kjenner vi at vi egentlig er fornøyde når vi klarer det, mener Barmen.

Med hjelp fra Karadas

Han minner om at det ikke var lenge igjen av kampen da Bismar Acosta laget selvmål. Det var tungt for alle i rødt. Fortjent var det heller ikke, vurdert utfra spill og sjanser.

Desto bedre var prestasjonen av Brann, som reiste seg etter smellen og berget det ene viktige bortepoenget.

Oppskriften var like enkel og velkjent som den var genial: Inn med Azar, lange baller inn i boksen, duellkraft og kamp om andreballene.

Det klarte ikke Strømsgodset å stå imot.

- Azar og jeg har diskutert det der på rommet mange ganger. Han skal flikke ballen videre til meg på bakerste stolpe. Vi har tegnet det trekker på tavlen, illustrerer Barmen og ler.

Rettet opp for selvmålet

Scoringen som Karadas, Taijo Teniste og Barmen sto bak var også kjærkomment for Bismar Acosta som laget selvmål, og en fortvilet keeper Samuel Sahin-Redlinger som ikke kunne forhindre det.

- Det var surt at det skjedde, men vi er elleve mann på banen og står sammen. Drittmål skjer fra tid til annen, sukker Branns redningsmann.

Neste Brann-kamp spilles allerede søndag klokken 18.00 på Stadion mot Kristiansund.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: