Tar ferie på tabelltopp med seier på mandag

Branns siste kamp før en kort sommerferie er mandag 30. mai klokken 18.00 mot Mjøndalen. Utfallet i kampen vil avgjøre hvem som leder serien, når OBOS-ligaen tar en kort sommerpause.

Annonse:

Foto: Marius Simensen/Bildebyrån. 

– Vi har veldig lyst til å slå de, og gå inn i ferien på tabelltopp. Det ville vært en bra avslutning på en relativt god vårsesong, sier Brann-kaptein Sivert Heltne Nilsen.

Torsdag tok Brann sin fjerde strake seier i serien, da Kongsvinger ble slått 3–1 på Gjemselund. Med det er mandagens motstander, Mjøndalen, det eneste laget som er foran Brann på tabellen. De har to poeng mer, men én kamp mer spilt. Vinner Brann på mandag tar de over tabelltoppen, og vil beholde den gjennom landslagspausen i starten av juni.

– Mandag må vi ta ut alt, før det er en liten ferie. Jeg håper hele Bergen er klar for det, sier Heltne Nilsen.

Kjøp billett til mandagens toppkamp her. 
 

Det er skrevet linje opp og linje ned om den fantastiske supporterstøtten Brann har hatt, både hjemme og borte i årets sesong. Også mot Kongsvinger tok over 500 Brann-supportere turen og sang av full hals gjennom hele kampen.

– Vi har hatt følelsen av å spille på hjemmebane i alle kampene til nå i år. Det er en unik opplevelse, og det har gitt oss en fordel som ingen andre lag i divisjonen har. Jeg håper det kommer masse folk på mandag, og at vi kan skape enda flere gode opplevelser sammen med supporterne, sier Brann-kapteinen.

Mjøndalen er et navn som ikke klinger så godt i ørene til Brann-supportere. Rekken av dårlige minner er lang, men Heltne Nilsen har et helt annet fokus før mandagens toppkamp.

– Vi kan ikke bry oss om det som har skjedd tidligere, og det tenker jeg ikke på i det hele tatt. Vi må ha fokus på oss selv. Mjøndalen har vært solid, og det er en viktig kamp. De innbyrdes oppgjørene mot de andre topplagene kan bli avgjørende for hvem som rykker opp til slutt, avslutter Heltne Nilsen.

Mandagens kamp på Stadion mot Mjøndalen er den siste hjemmekampen på fem uker. Bli med å fylle opp Stadion, og kjøp din billett her.

  • Bli med å sette publikumsrekord i Toppserien når Brann møter Vålerenga på Stadion søndag 5. juni. Billetter kjøpes her. 
Annonse fra Eliteserien: