Fjerde strake seier

Brann tok sin fjerde seier på rad, og sesongens fjerde borteseier da Kongsvinger ble slått 3–1 torsdag kveld.

De første ti minuttene av kampen var det ingen av lagene som skapte målsjanser, og det meste av spillet foregikk på midtbanen. Så spilte Brann seg rundt på venstresiden. Niklas Castro lobbet ballen over Kongsvinger-forsvaret, og fant Niklas Jensen Wassberg. Han klasket den via tverrliggeren og inn til 1–0.

Etter scoringen kontrollerte Brann kampen frem mot pausen. Castro prøvde seg blant annet på et skudd fra midtbanen, da keeper sto langt ute. Skuddet gikk utenfor.

Brann doblet ledelsen like før pause. Nok en gang kombinerte man seg rundt på venstresiden. Innlegget fant Frederik Børsting på bakerste stolpe, om sklei inn 2–0! Det sto seg til pause.

Like etter hvilen reduserte Kongsvinger til 1–2 ved Martin Tangen Vinjor. Kongsvinger hang mye bedre med etter hvilen, og hadde sine muligheter til å utligne.

Det klarte de ikke, og på overtid sikret Bård Finne 3–1 seieren. Han snappet ballen fra forsvareren til Kongsvinger og satte den enkelt i mål.

Neste kamp er hjemme mot serieleder Mjøndalen, mandag 30. mai, klokken 18.00. Kjøp billetter her. Staddabussen går som vanlig direkte fra Os, Kleppestø, Straume og Åsane, og man kjøper plass her.

Kongsvinger–Brann 1–3 (0–2)

0–1: Niklas Jensen Wassberg (11.)
0–2: Frederik Børsting (41.)
1–2: Martin Tangen Vinjor (48.)
1–3: Bård Finne (90.)

OBOS-ligaen, runde 8. Gjemselund. Tilskuere: 2309. Dommer: Stian Røvig Sletner, Rustad Abildsø Sportsklubb. Gult kort: Kevin Egell-Johnsen, Kongsvinger. Mathias Dyngeland, Brann.

Brann (4–3–3): Mathias Dyngeland - Svenn Crone, Ruben Kristiansen, Andreas Skovgaard, David Møller Wolfe - Mathias Rasmussen (Felix Horn Myhre fra 73.), Sivert Heltne Nilsen, Niklas Jensen Wassberg (Ole Didrik Blomberg fra 73.) - Frederik Børsting (Fredrik Pallesen Knudsen fra 89.), Aune Heggebø (Bård Finne fra 82.), Niklas Castro (Kasper Skaanes fra 82.).