Takker for seg

Kampen mot Åsane 6. juli ble siste kampen for Branns kvinnelag sin assistenttrener Knut Slatleim og keepertrener Håvard Smedsgård.

Annonse:

Tidligere i år ble det annonsert at Knut Slatleim gir seg som assistenttrener i Brann etter den siste kampen før sommerpausen, og flytter hjemover til Østlandet. Der skal han begynne som sportslig leder i Ski IL Fotball.

– Knut har vært en veldig god støttespiller og trener i den perioden han har vært her. Han har vært lojal og hardtarbeidende, både i de tøffe periodene og i de gode. Vi ønsker å takke han for den jobben han har gjort, og ønsker han lykke til i etableringen av en ny fase i livet og i ny jobb, sier sportslig leder, Aleksander Olsen.

Keepertrener Håvard Smedsgård gir seg også i Brann, og vender tilbake til jobben som lærer. Smedsgård ble ansatt like før 2023-sesongen. 

– Håvard har vært med på den samme reisen som Knut, både gjennom oppturer og nedturer, og har stått stødig og lojalt til både endringene og skiftene som har vært underveis. Han har jobbet jevnt, systematisk og godt med våre beste keepere, og har vært en stabil og pålitelig person. Nå ønsker han å gå tilbake til den lærerjobben han tok permisjon fra da han startet hos oss, og vi ønsker han masse lykke til. Vi håper han kommer tilbake til fotballen på et senere tidspunkt, sier Olsen.

Sportsklubben Brann ønsker å takke begge to for innsatsen i Brann, og ønsker de lykke til videre.

En ny keepertrener vil bli offentliggjort i nærmeste fremtid, og i denne prosessen ble det valgt å gjøre en intern rekruttering av en talentfull keepertrener.

Brann er også i sluttspurten når det gjelder enighet om ny assistenttrener. Også dette vil også offentliggjøres om ikke alt for lenge.

Annonse fra Eliteserien: