Gir seg som assistenttrener i Brann til sommeren

Assistenttrener for Branns kvinnelag, Knut Slatleim, gir seg i Brann etter den siste kampen før sommerpausen mot Åsane 6. juli.

Annonse:

Slatleim ble ansatt i Brann like før jul 2022, og startet i jobben som assistenttrener januar like etter. Da kom han fra jobben som hovedtrener i LSK Kvinner, hvor han også hadde vært assistenttrener tidligere. Før det var han hovedtrener i Kolbotn i Toppserien i to og et halvt år. 

Etter åtte strake år i Toppserien, er han nå klar for en ny rolle som sportslig leder i Ski IL Fotball.

– Det blir veldig trist å ta farvel med Brann. Jeg har trivdes utrolig godt i klubben, med laget, støtteapparatet og administrasjonen, og ikke minst i byen Bergen. Men det er mer en type livsstilsbeslutning akkurat nå, med mulighet til å flytte tilbake til Østlandet og starte i en ny jobb jeg tror jeg vil trives i, sier Slatleim. 

Slatleim overtok også ansvaret som midlertidig hovedtrener for Brann da klubben avsluttet samarbeidet med tidligere hovedtrener Olli Harder i mai i fjor, og ledet laget helt frem til ansettelsen av Martin Ho i juli.

– Først og fremst må vi takke Knut for den jobben han har gjort for Brann. Det har vært både utfordrende tider og gode tider i løpet av den perioden han har vært i Brann. Vi har satt stor pris på hans lojalitet og hardtarbeidende innstilling, og han skal ha sin del av æren for det vi har oppnådd den siste halvdelen av sesongen i fjor og gjennom det europeiske eventyret vi har vært gjennom nå, sier sportslig leder Aleksander Olsen.

Han uttrykker også full forståelse for at Slatleim nå har fått et interessant jobbtilbud på Østlandet, som gir han muligheten til å flytte hjemover. Hovedtrener Martin Ho sier seg enig med Olsen, og legger til:

– Knut har lært meg mye om Brann, norsk kultur og norsk fotball. Den kunnskapen og erfaringen han innehar har vært veldig verdifull for meg, laget og for suksessen vår. Han kommer til å bli savnet, sier Ho.

Brann ønsker han masse lykke til videre når den tid kommer! I mellomtiden starter jakten på hans erstatter.

Annonse fra Eliteserien: